Furkan Vakfı'na operasyon! Kuytul gözaltında

Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı’na yönelik operasyon düzenledi. Polisin vakfın genel merkezi ve yöneticilerinin evlerinde aramaları sürerken 20 kişinin gözaltına alındığı bildirildi. Gözaltına alınanlar arasında vakfın kurucu başkanı Alparslan Kuytul da var.

GİRİŞ 30.01.2018 09:54 GÜNCELLEME 30.01.2018 09:54
Bu Habere 231 Yorum Yapılmış

Adana Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma kapsamında Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı’na yönelik operasyon düzenledi.

Ekipler, vakfın genel merkezi ve yöneticilerinin evlerine sabahın ilk saatlerinde baskın yaptı.

 

Asayiş, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM), Çevik Kuvvet ve Özel Harekat şubelerinden polislerin de katıldığı baskında, demir kapılar, koçbaşlarıyla kırıldı. Yoğun güvenlik önleminin alındığı operasyonda, vakfın genel merkezinin çevresinde TOMA ve özel harekat timleri kuş uçurtmadı.

Vakfın genel merkezi, yöneticilerin evleri ve vakfa bağlı kuruluşlarda polislerin araması devam ederken, 20 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

YORUMLAR 231
  • H.B.V. 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu Sapkınlar Dini kullanarak fetö,ye teröre Vagon oluyorlar!.
    Cevapla
  • Ferhan 6 yıl önce Şikayet Et
    Doğrusu Alparslan Kuytul'a içim hiç ısınmadı. Hakkında malumat sahibi değilim. Soruşturma kapsamında ne olduğu, kim için hizmet ettiği inşaallah açığa çıkar. Bizde eğrisini doğrusunu öğrenir atıp tutmaktan kurtuluruz. Selametle...
    Cevapla
  • AdAk 6 yıl önce Şikayet Et
    İlk hamle yerinde ve geç kalınmış bir harekat. İkinci adım da Savcı ve Hakimlerimiz gerekeni yapar ve suçları sabit ve mükerrer olan bu Halk ve Devlet düşmanlarına gerekli cezayı keserlerse işlem tamamlanacaktır NOKTA!
    Cevapla
  • osman 6 yıl önce Şikayet Et
    camaatlerin hepsi kapatılmalı
    Cevapla
  • mansur 6 yıl önce Şikayet Et
    Saçmalamaktan vazgeç
    Cevapla
  • okan 6 yıl önce Şikayet Et
    çok geç kalınmış bi operasyon
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'nin sır gibi sakladığı proje: Hedef Rusya ve Çin
Nisan ayının en çok satan otomobil modelleri belli oldu