FETÖ ablalarına operasyon! Karar çıkınca...

Konya merkezli Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında örgüt ablalarına yönelik düzenlenen operasyonda 18 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. Şüphelilerden 15'i yakalanarak gözaltına alındı.

GİRİŞ 30.01.2018 10:29 GÜNCELLEME 30.01.2018 10:39
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Konya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından örgütün kadın yapılanmasına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, çeşitli mesleklerde çalışan 18 kişi hakkında gözaltı kararı çıkartıldı. Bunu üzerine belirlenen adreslere İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri sabah saatlerinde baskın yaptı.

Yapılan baskınlarda 15 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan kadın şüpheliler Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra ifadeleri alınmak üzere Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Firari 3 kişinin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

 

 

YORUMLAR 5
  • adalet 6 yıl önce Şikayet Et
    binlerce insan suçsuz yere habersiz ve bilgisiz olmalarına rağmen suçlanıyor. hainlik yapan bu insnalar değil. nasıl tepedekiler aldatıldıysa bu insanlarda aldatıldı. hainlik darbe yapılacağını bilemzlerdi bilmiyorlardı. siz masumlarla uğraşacağınıza gerçek suçluların peşine düşün. mazlumun ahını almayın boşuna. adalet bu değil. suç işlemeyen binlerce insanı hain ilan etmele elinize hiç bir şey geçmez.
    Cevapla
  • Lanet 15 Temmuza 6 yıl önce Şikayet Et
    Bebekler, cocuklar, dogumhaneden tutuklanan lohusalar, masum yüzlerce BASÖRTÜLÜ basilarim ve hasta engelli yasli demeden tutuklanan binlerce insan... ve hicbirinde eylem, taskinlik yok..Elbette LANET olsun darbecilere ve 250 kisiyi sehit eden köpeklere
    Cevapla
  • sdf 6 yıl önce Şikayet Et
    Hepisinin beyni yıkanmış CIA-MOSSAD ajanı.
    Cevapla
  • Akkaya 6 yıl önce Şikayet Et
    Alçak kadın birde gülüyor bir insan bu kadarmı gurursuz vicdansız alçaklaşır o kadar insanın kanına girdiniz bu günahlarınıza ağlayacağınıza kameralara gülüçükler atıyorsunuz Allah'a havale
    Cevapla
  • adalet 6 yıl önce Şikayet Et
    bu insanların çoğunun hiç bir şeyden haberi yoktu darbe yapacakalrını ihanet girişimi yapılacağını çoğu bilmiyordu. siz ne çok peşin hukumlusunuz. asıl hainleri yakalayın masumlarla uğraşmanız size birşey kazandırmaz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Diyanet'in toplumdaki imajı ortaya çıktı!
12 yıl sonra gelen imza! Türkiye, dengeden yana