Terörist Mihraç Ural hakkında flaş karar!

Hatay'da hakkındaki 3 dava kapsamında, THKP-C Acilciler terör örgütü elebaşısı ve 2013'te Reyhanlı'da 52 kişinin ölümüne yol açan terör saldırısının firari sanığı da olan terörist Mihraç Ural'ın yakalanması için kırmızı bülten çıkarıldı.

Terörist Mihraç Ural hakkında flaş karar!
Terörist Mihraç Ural hakkında flaş karar!
GİRİŞ 02.02.2018 17:14 GÜNCELLEME 02.02.2018 18:57
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

Hatay'da hakkındaki 3 dava kapsamında, THKP-C Acilciler terör örgütü elebaşısı ve 2013 yılında Reyhanlı'da 52 kişinin ölümüne yol açan terör saldırısının da firari sanığı olan terörist Mihraç Ural'ın yakalanması için kırmızı bülten çıkarıldı.

Hatay 2. ve 3. Ağır Ceza Mahkemelerinde "silahlı terör örgütü kurmak veya yönetmek" suçundan 15'er yıl, 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde ise aynı suçlardan 22,5 yıla kadar olmak üzere toplam 52 yıl 6 aya kadar hapis cezası istemiyle hakkında dava açılan Ural için kırmızı bülten düzenlendi.

 

 

Tutuklamaya yönelik "yakalama" kararıyla aranan Ural için çıkarılan kırmızı bülten, Adalet Bakanlığı Uluslararası Hukuk ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğüne gönderildi.

Ural'ın yargılandığı dava dosyalarında, kuvvetli delillerin varlığı, tape ve görüşme kayıtları ile Türkiye içinde silahlı emir ve talimatlar verdiğine yönelik delilerin yer aldığı belirtildi.

Terörist Ural hakkındaki iddianamelerde, halkı ayaklanmaya çağırdığına yönelik bilgiler de yer aldı.

Dışişleri Bakanlığı terörist Mihraç Ural'ın Soçi Kongresi katılımcıları arasında görülmesi üzerine Rusya'dan izahat istemişti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 34
  • hakan 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam ölmemiş miydi
    Cevapla
  • Ezo 6 yıl önce Şikayet Et
    Rus Mihraçı vermez, Abd Fetö papazını.. ama ikisiyle de müttefiğiz !
    Cevapla
  • Xye 6 yıl önce Şikayet Et
    Tam bir trajikomik bir vaka!!!
    Cevapla
  • İFK 6 yıl önce Şikayet Et
    Ruslar vermez. Verirlerse bizim içinde iyi olmaz. Bir süre sonra Ruslar da bizden Çeçen savaşçıları isterse çok zor durumda kalırız.
    Cevapla
  • ramazan 6 yıl önce Şikayet Et
    5 yıl geçmiş yeni yakalama kararı çıkmış.adam rusyaya gitmese zaman aşımından affedilir belki.he bu arada rus istihbaratı türkiyede işine gelmeyenleri öldürüyor.bizim istihbarat da chp li büyükelçiyi kurtarmaya uğrasıyor
    Cevapla
  • Bilsl 6 yıl önce Şikayet Et
    Yeni mi çıkarılmış 2013 te katlimin sanığına
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hizbullah'tan İsrail'e operasyon! Füzeler peş peşe fırlatıldı
Keskin nişancı Gazze'de işgalci İsrail askerini böyle öldürdü