TSK: 2 asker şehit oldu, 5 asker yaralandı

Türk Silahlı Kuvvetleri'nden Afrin Harekatı'na ilişkin bir açıklama geldi. Açıklamada 2 askerin şehit olduğu 5 askerin yaralandığı bilgisi paylaşıldı.

TSK: 2 asker şehit oldu, 5 asker yaralandı
TSK: 2 asker şehit oldu, 5 asker yaralandı
GİRİŞ 04.02.2018 21:11 GÜNCELLEME 04.02.2018 22:56
Bu Habere 117 Yorum Yapılmış

Genelkurmay Başkanlığından yapılan bilgilendirmede, Zeytin Dalı Harekatı kapsamında PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütü unsurlarına karşı bugün gerçekleştirilen operasyonlarda iki askerin şehit olduğu, beş askerin yaralandığı belirtildi.

Açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olaylarda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, şehitlerimizin kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır diler; yaralanan kahraman silah arkadaşlarımıza acil şifalar dileriz." ifadesi kullanıldı.

 

 

YORUMLAR 117
  • Uzaktan 6 yıl önce Şikayet Et
    Tüllenen mağribi, akşamları sarsam yarana, Yine bir şey yapabildim diyemem hâtırana. Sen ki, son ehl-i salîbin kırarak savletini, Şarkın en sevgili sultânı Salâhaddîn'i.. Kılıç Arslan gibi iclâline ettin hayran, Sen ki, İslâm'ı kuşatmış, boğuyorken hüsran. O demir çemberi göğsünde kırıp parçaladın; Sen ki, rûhunla beraber gezer ecrâmı adın. Sen ki, a'sâra gömülsen taşacaksın heyhât; Sana gelmez bu ufuklar, seni almaz bu cihât. Ey şehîd oğlu şehîd, isteme benden makber, Sana âgûşunu açmış duruyor peygamber. Mehmet Akif Ersoy
    Cevapla
  • gökhan 6 yıl önce Şikayet Et
    Şehit kanlarıyla sulanan her toprak türk yurdudur.
    Cevapla
  • arda 6 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim şehitlerimize rahmet etsin, gazilerimize acil şifalar varsin. Ordumuzu daim muzaffer eylesin
    Cevapla
  • Millet 6 yıl önce Şikayet Et
    Zalime acımasız olmak gerekiyor. Acırsak zalimler bize hic acımaz. Teröristlere sesleniyorum biraz insansanız teslim olun büyük Turk devletine... yok biz olmuyoruz savaş istiyoruz diyorsanız hepiniz kopek gibi öleceksiniz mezarınız bile olmayacak yemin ederim ki bu büyük ordu her bir şehit için agir intikam alacak göreceksiniz.
    Cevapla
  • Ersin 6 yıl önce Şikayet Et
    Şehit kardeşlerimize Allah tan rahmet yaralılara acil şifalar dilerim.Hilalin girdiği yerden çıkmayalım.Şehit kanıyla sulanan toprak masada verilmesin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Faturasını tüm Türkiye ödüyor! Sadece bir ilde çalınan miktar 6 milyar TL
Devlet Bahçeli'den Dünya Türkçülük Günü mesajı