'Doktor öğretim üyelerinin' maaşlarına iyileştirme

Yükseköğretim Kurulunca (YÖK) yardımcı doçent kadrosunun kaldırılarak, "doktor öğretim üyesi" kadrosuna geçenlerin maaşlarında 100 liranın üzerinde iyileştirme yapılacağı bildirildi.

'Doktor öğretim üyelerinin' maaşlarına iyileştirme
'Doktor öğretim üyelerinin' maaşlarına iyileştirme
GİRİŞ 06.02.2018 15:48 GÜNCELLEME 06.02.2018 15:50
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

AA muhabirinin YÖK yetkililerinden edindiği bilgilere göre, "yardımcı doçentlik" kadrosu yerine "doktor öğretim görevlisi" kadrosunun ihdas edilmesine yönelik kanun teklifinin TBMM Başkanlığına sunulmasının ardından doktor öğretim üyesi kadrosuna geçeceklerin maaşlarına yönelik karar alındı.

Buna göre, doktor öğretim üyelerinin maaşlarında kısmi bir iyileştirmeyle maaşlarda 100 liranın üzerinde artış yapılacak.

 

 

YORUMLAR 23
  • hkn 6 yıl önce Şikayet Et
    Araştırma yapsınlar proje üretsinler alsınlar zammı sıkıntı yok, ama akşama kadar odalarında dedikodu peşindeler bence maaşları düşürülsün.
    Cevapla
  • IYI 6 yıl önce Şikayet Et
    geçen bir Prof a gittim özeline fakülte de bakmıyorlar çünkü yanına yaklaşılmıyor adamların ne hikmetse bu arada 8 senedir Behçet hastasıyım neyse gözümde devamlı problem var 400 tl gittim verdim adam buranın masrafları ağır gelir sen bundan sonra fakülteye gel sonuç sıfır bu 400 sadece birine verdiğim gerisini boş verin millet hasta olmaya görsün arkasına geçecek çok doktor var
    Cevapla
  • msr 6 yıl önce Şikayet Et
    bu arada artis brüt sanirim neti kaca gelirki acep :)
    Cevapla
  • dikkat 6 yıl önce Şikayet Et
    bir insanın diploması var diye doktor diye yüksek ücret alamaz. çalıştığının karşılığnı alır herkes. halkın bir kısmını fakir bırakıp okutmayarak diğer kısmını lüks içinde yaşatırsanız orada adalet olmaz. asgari ücretten hadi 20 tl fazla alsın bilemediniz 25 tl fazla alsın. ama siz bir seferde 100 tl ek ücret verirseniz, adaleti bozarsınız. adalet her şeyin temelidir.
    Cevapla
  • fatih akman 6 yıl önce Şikayet Et
    Bilimsel çalışmalar nsreden takip ediliyor, bu arkadaşları neyw göre değerlendiriyorlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İnanılmaz olay Türkiye'de yaşandı! Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırı
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu!