Lüks rezidansa baskın! Ayakkabılardan çıktı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekipleri Esenyurt'ta bir rezidanstaki 6 adrese uyuşturucu operasyonu düzenledi.

GİRİŞ 09.02.2018 08:12 GÜNCELLEME 09.02.2018 09:08

Operasyona Özel Harekat polisi de katılırken, hassas burunlu 'Gold' isimli narkotik köpeği de aramalara katıldı. Operasyonda 5 yabancı uyruklu kişi gözaltına alındı. 

ÇOK SAYIDA UYUŞTURUCU HAP AYAKKABIDA BULUNDU

 

 

Operasyon yapılan 6 rezidans dairesine giren polis ekipleri içeride bir süre arama yaptı. Polis ekiplerinin araması sırasında bir dairede ayakkabıların içine saklanmış satışa hazır çok sayıda uyuşturucu madde, hassas terazi ve bir miktar para ele geçirildi. Bu sırada polis operasyon yapılan daireden şüphelilerin aşağıya birşey atmış olma ihtimaline karşı rezidansın bahçesinde bir süre arama yaptı. Operasyon sırasında gözaltına alınan 5 yabancı uyruklu şüpheli sorgulanmak üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldüğü öğrenildi. 

YORUMLAR 4
  • a.v 8 yıl önce Şikayet Et
    herkes görevini hakıyla yerine getirirse sırtımız yere gelmez biraz gayret
    Cevapla
  • i.Aydin 8 yıl önce Şikayet Et
    ya şu ülkemde kol gezen yabancılara bir düzenleme getirseler elini kolunu sallayan rahatça geliyor dünyanın en kolay girilen ülkesi olduk
    Cevapla
  • zigana6161 8 yıl önce Şikayet Et
    Uyuşturucu lüks yerlerde hiç bir zaman eksik olduğunu duyulmuş mudur?
    Cevapla
  • Milli 8 yıl önce Şikayet Et
    Emniyet hic iyi calismiyor esenyurttun her yerinde uyusturucu satanlar kol geziyor tabela mevkinide bir kontrol etseniz iyi olur
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye'den Avrupa Parlamentosu'na tepki: "Karar yok hükmündedir"
Mason Greenwood transferinde Fenerbahçe'yi yıkan haber! Her şey altüst oldu