AGD'den Erbakan'ı anma ve anlama programı

Anadolu Gençlik Derneği Erbakan'ı anma ve anlama programı düzenliyor.

AGD'den Erbakan'ı anma ve anlama programı
AGD'den Erbakan'ı anma ve anlama programı
GİRİŞ 26.02.2018 15:40 GÜNCELLEME 26.02.2018 15:40

Anadolu Gençlik Derneği İstanbul Şubesi vefatının 7. Seneyi devriyesinde Erbakan Hoca'yı anma ve anlama programı düzenliyor.

2 Mart Cuma günü saat 20.00’da Fenerbahçe Ülker Arena'da düzenlenecek programın başlığı ise '''Şartlara teslim Olmayan Adam' Mücahid Erbakan'' olarak belirlendi.

Konu ile ilgili açıklama yapan AGD İstanbul Şube Başkanı Ali Uğur Bulut, ''Bugün geldiğimiz noktada Milli Görüş'ün Merhum Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamızı anlamaya çok ihtiyacımız var. Onun ideallerini, onun hedeflerini anlamak ve onları hayat geçirmek için onu iyi tanımak zorundayız.'' dedi.

Erbakan Hoca’nın ideallerini AGD’li gençlerin hayata geçireceğini söyleyen Bulut, ‘Bizler Erbakan Hocamız’ı düzenleyeceğimiz programlarla gençlerimize ve yeni nesillere anlatmak istiyoruz. Bu vesile ile Türkiye’nin en büyük ve en güzel kapalı spor salonu olan Fenerbahçe Ülker Arena Spor Salonu’nda 2 Mart’ta Erbakan Hocamızı anacağız. Tüm İstanbulluları davet ediyoruz.’dedi.

TÜM İLÇELERDEN OTOBÜS KALDIRILACAK

Programa katılım hususunu da değerlendiren Bulut, ''İstanbul'un bütün ilçelerinden programımıza oldukça yoğun ilgi var. Vatandaşlarımızın salona rahat ulaşabilmeleri için tüm ilçelerimizden otobüsler kaldırılacak ve ulaşım sağlanacaktır.'' dedi.

Kurra hafız Fatih Kaya'nın Kuran-ı Kerim tilavet edeceği programda, Sanatçı Ömer Karaoğlu ve Ahmet Hakan Karagül’de ezgiler söyleyecek. Tiyatro etkinliği, Belgesel Gösterimi, Kısa Film ve sürpriz etkinliklerin yanı sıra programa sürpriz konuklarında katılması bekleniyor. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ermeni vahşetinde yeni delil! Haritalar ortaya çıktı...500 bin Türk öldürüldü
Erdoğan'ın duyurduğu haber ses getirdi! ABD'li dergi yazdı: Bir sonraki süper güç...