Altay tankıyla ilgili kritik açıklama!

Savunma Sanayii Müsteşarlığınca (SSM), Altay Tankı Güç Grubu Geliştirilmesi Projesi'ne ilişkin resmi kaynaklar dışında yapılan haberlere itibar edilmemesi gerektiği bildirildi.

Altay tankıyla ilgili kritik açıklama!
Altay tankıyla ilgili kritik açıklama!
GİRİŞ 09.03.2018 20:06 GÜNCELLEME 09.03.2018 20:07
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

SSM'den yapılan açıklamada, proje kapsamında 22 Aralık 2017'de firmalardan teklifler alındığı ve söz konusu ihaleye ilişkin teklif değerlendirme sürecinin devam ettiği belirtildi.

Teklif değerlendirme sürecinde konuya ilişkin gerekli açıklama yapmaya yetkili tek makamın SSM olduğu vurgulanan açıklamada, "Konu ile ilgili resmi kaynaklar dışında yapılan haberlere itibar edilmemesi gerekmektedir. İlgili mevzuatta yer alan hükümler uyarınca gizlilikle yürütülmesi gereken ihale süreçlerine ilişkin Müsteşarlığımız dışında yapılan/yapılacak açıklamalar için Müsteşarlığımızın her türlü hakkı saklıdır." ifadeleri yer aldı.

 

 

YORUMLAR 31
  • Realist 6 yıl önce Şikayet Et
    Tam bir yılan hikayesine döndü bu iş. Savunma sanayisinde kimsenin önünün açıldığı da yok. Hala kendi prenslerini beslemeye çalışan bir iktidar zihniyeti var. Mermi çekirdeği üretme izni 2 yılda mı verilir? Kurulan işletme batar bu zamana kadar. Daha efektif olun artık korkmadan üzerine gidin şu işlerin.
    Cevapla
  • HUYSUZ 6 yıl önce Şikayet Et
    Otokar bunu yaptı prototip her türlü testi geçti hazır ama bmc ile katar lıları ortak ürtmek istiyorlar koç gurubunu istemiyorlar eğer bmc yaparsa bu tank bırak namludan bomba atmayı paletinin üzerinde yürümez
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    ayda yılda bi işe yarayacaktı, onunda motorunu bi türlü yapamadık.
    Cevapla
  • Gerçeğin Sesi 6 yıl önce Şikayet Et
    On yıllardır beklenen ozlenen Altay tanki neden bu kadar gecikti
    Cevapla
  • hacı 6 yıl önce Şikayet Et
    adamlar 100 sene önce yaptı ihalar var tankın caydırıcılığı var hiç olmazsa ihrac ederdik içim yanoyo nasıl oyalandığımızı gördükçe
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özgür Özel'i bugün kabul edecek
Yüksek İstişare Kurulu toplantısında "anayasa" ele alındı