Nevşin Mengü'nün kardeşinin yalanı ortaya çıktı!

Burak Mengü, kendilerini polis olarak tanıtan kişilerce kaçırıldığını söyleyerek önce tweet atmış sonra da şikayetçi olmuştu. Polis, yaptığı araştırmada Mengü'nün sözlerinin baştan aşağı yalan olduğunu gözler önüne serdi.

GİRİŞ 20.03.2018 12:01 GÜNCELLEME 20.03.2018 13:10
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Şişli'de kendilerini polis olarak tanıtan kişiler tarafından kaçırıldığını söyleyerek önce tweet atan daha sonra da şikayetçi olan spiker Nevşin Mengü'nün kardeşi avukat Burak Mengü'yle ilgili polis soruşturması tamamlandı.

İstanbul polisi tarafından yapılan soruşturmada kaçırıldığını söylediği gün Burak Mengü'nün saniye saniye kamera görüntüleri toplandı. Burak Mengü'nün o gün H.K.T. adlı müvekkili ile buluştuğu, Ümraniye'ye gittiği ardından saat 19.00 sıralarında aynı kişi tarafından Levent'te bırakıldığı tespit edildi. Herhangi bir kaçırma yada darp görüntüsü tespit edilemezken, ifadesi alınan müvekkil de Burak Mengü'nün olayın olduğu gün kendisiyle birlikte olduğunu söyledi. Burak Mengü'nün ise şikayetini geri çektiği belirtildi.

 

SOSYAL MEDYADAN DUYURMUŞTU

Avuakat Burak Mengü geçtiğimiz Cumartesi günü başına geldiğini iddia ettiği bir olayı Twitter'dan paylaşmıştı. Burak Mengü'nün paylaşımında yaptığı açıklamada "Polis kimliği gösterilmeden, gözaltı kararı gösterilmeden sivil ekiplerce gözaltına alındım. Nereye diyorum kimse söylemiyor. Kim aldı bilmiyorum neden aldı onu da bilmiyorum" yazmıştı.

BURAK MENGÜ ŞİKAYETÇİ OLMUŞTU

Asayiş Şube Müdürlüğüne gelerek iddialarıyla ilgili şikayetçi olan ve ifade veren Burak Mengü, Nişantaşı'nda polis rozeti bulunan kimlik gösteren kişilerin kendisini kaçırdığını darp ettikten sonra Anadolu yakasında bıraktığını kendi imkanlarıyla Levent'te geldiğini anlatmıştı.

POLİS SORUŞTURMASI TAMAMLANDI

İstanbul polisi tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada polis Burak Mengü'nün kaçırıldığını söylediği gün Cihangir'deki evinden çıktıktan sonra güvenlik kamera görüntülerinini topladı. Soruşturma kapsamında Burak Mengü'nün evinden çıktıktan sonra Nişantaşı'na geldiğini ve burada bir müvekkili ile buluştuğunu tespit etti. İkilinin otomobille Anadolu yakasına geçerek Ümraniye'ye gittikleri daha sonra müvekkilinin otomobiliyle Burak Mengü'yü saat 19.00 sıralarında Levent'te bıraktığı belirlendi. Polisin ulaştığı Burak Mengü'nün müvekkili H.K.T. ise genç avukatın o gün kendisiyle birlikte olduğunu herhangi bir kaçırma olayı yada olumsuz bir durum olmadığını söylediği öğrenildi.

BURAK MENGÜ ŞİKAYETİNİ GERİ ÇEKTİ

Bu arada tekrar Asayiş Şube Müdürlüğüne gelen Burak Mengü'nün de kaçırılma olayıyla ilgili şikayetinden vazgeçtiği öğrenildi. Polis olayla ilgili hazırlanan soruşturma dosyasının savcılığa teslim edileceğini belirtti.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 31
  • Mihalgazi 6 yıl önce Şikayet Et
    ya nasıl bir karaktersiz aileymişsiniz siz. hayatınız yalan dolan çamur at izi kalsın
    Cevapla
  • şimdi? 6 yıl önce Şikayet Et
    sen neden yalan dolan konuştun bizde onu bilmiyoruz. kamuoyunu ve polisi meşguliyetten..
    Cevapla
  • çorumlu 6 yıl önce Şikayet Et
    hadi bunu da cezasız bırakın
    Cevapla
  • asa 6 yıl önce Şikayet Et
    ulkedeki hainler BU ISI AILE BOYU IHALE OLARAK ALMISTIR:::SOYLARINDA DA BIR KARISIKLIK MUTLAKA VAR-
    Cevapla
  • mehmet 6 yıl önce Şikayet Et
    İftira atmak bu kadar kolay mı? Kalitelerini belli ettiler ailecek.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi