Burak Mengü kimdir? Gerçekten kaçırıldı mı? Şok görüntüler...

Bir dönem CNN Türk ekranlarında sunuculuk yapan Nevşin Mengü'nün kardeşi olan Burak Mengü kimdir? İstanbul'da kendilerini polis olarak tanıtan kişiler tarafından kaçırıldığını iddia eden Nevşin Mengü'nün avukat kardeşi Burak Mengü'nün biyografisi ve hakkında tüm merak edilenleri...

Burak Mengü kimdir? Gerçekten kaçırıldı mı? Şok görüntüler...
Burak Mengü kimdir? Gerçekten kaçırıldı mı? Şok görüntüler...
GİRİŞ 20.03.2018 13:15 GÜNCELLEME 20.03.2018 13:15

Sunucu Nevşin Mengü'nün avukat kardeşi Burak Mengü geçtiğimiz Cumartesi günü, Twitter’dan “Polis kimliği gösterilmeden gözaltı kararı gösterilmeden sivil ekiplerce gözaltına alındım. Nereye diyorum kimse söylemiyor. Kim aldı bilmiyorum neden aldı onu da bilmiyorum” paylaşımı yaptı. Peki bu olayla gündeme gelen Burak Mengü kimdir? Neden ve nasıl kaçırıldı? İşte çıkan görüntüler sonrasında yalan söylediği ortaya çıkan Burak Mengü hakkında merak edilenleri...

BURAK MENGÜ KİMDİR?

 

 

Babası Şahin Mengü, annesi Filiz Mengü.’dür Burak Mengü’nün babası Şahin Mengü, 23. dönemde CHP’den Manisa milletvekili seçilmişti. Babasının asıl mesleği avukatlık. Annesi Figen Mengü ise ev kadını. Nevşin Mengü’nün kardeşi Burak Mengü baba mesleğini seçip hukuk eğitimi almış. Avukatlık yapan Burak Mengü kardeşi Nevşin ile çok yakın bir ilişkiye sahip. Nevşin ve Burak Mengü tam bir spor aşığı Burak Mengü oyuncu olan Şafak Pakdemir’le evlidir.

BURAK MENGÜ KAÇIRILDI MI?

İddialar üzerine Asayiş Şube Gasp Büro Amirliği ekipleri, Avukat Burak Mengü’nün gözaltına alındığını iddia ettiği gün, kaçırıldığını söylediği güzergahtaki tüm kameraları inceledi.

Polisin verdiği bilgiye göre Nişantaşı’ndaki bir hastaneden çıkan Burak Mengü, bir müvekkilinin aracına bindi. Buradan Anadolu yakasına geçti. Daha sonra müvekkiliyle birlikte Zincirlikuyu’ya döndü. Adım adım incelenen görüntülerde darp edilme ve boş araziye bırakılmaya rastlanmadı. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar duyurdu! Bayraktar TB3'te heyecanlandıran gelişme! TCG Anadolu...
Borsa İstanbul'dan tarihi zirve! Rekor üstüne rekor kırıldı