Hükümetten Fransa'ya çok sert tepki

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, "Fransa'nın PYD/YPG/YPJ terör örgütlerine destek garantisi vermesi, Türkiye’ye saldıran terör örgütleriyle açıkça işbirliği ve dayanışmadır'' dedi.

 Hükümetten Fransa'ya çok sert tepki
Hükümetten Fransa'ya çok sert tepki
GİRİŞ 30.03.2018 10:52 GÜNCELLEME 30.03.2018 11:12
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'dan Fransa'ya YPG tepkisi geldi.

Twitter'dan açıklama yapan Bozdağ şu ifadeleri kullandı:

 

 

"Fransa’nın PYD/YPG/YPJ terör örgütlerine destek garantisi vermesi, Türkiye’ye saldıran terör örgütleriyle açıkça işbirliği ve dayanışmadır.

Terör örgütleriyle Türkiye’ye karşı işbirliği ve dayanışma içine giren ve teröristlerle birlikte Türkiye’ye saldıranlar, teröristlerle aynı muameleyi görürler, teröristler gibi Türkiye’nin hedefi olurlar. Umarız Fransa, rasyonel olmayan böyle bir adımı atmaz.

Terör örgütlerinin dostluğunu Türkiye’nin dostluğuna tercih edenler ile Türkiye ile işbirliği ve dayanışma yerine terör örgütleriyle işbirliği ve dayanışma içine girenler, eninde sonunda dostları terör örgütleriyle birlikte kaybedeceklerdir."

YORUMLAR 11
  • SARIÇİÇEK 6 yıl önce Şikayet Et
    Türkün Türkden başka dostu yoktur herkim olursa olsun terörün yanında duran desdek veren onlar gibi leş olur olacakta...
    Cevapla
  • kerim 6 yıl önce Şikayet Et
    sayın içişleri bakanımız haftalardır hiç konuşmuyor..kırgınlığı kesin var..
    Cevapla
  • İsmail 6 yıl önce Şikayet Et
    kalleşsin Fransa hainsin Avrupa demek söz verdiniz bizim size diyecek tek kelime sözümüz yok. terör listesine almıştiniz bu hainlerin demi.yutmuyoruz,kanmiyoruz artik.istediğiniz kadar verin.kefeninizi yaninizda getirin.
    Cevapla
  • ali 6 yıl önce Şikayet Et
    bozdağı sonuna kadar destekliyoruz fransaya nota verilsin savaş istiyorlarsa savaş, sonuna kadar tek fransız tek düşman kalmayana kadar savaşalım. zaten fransada deaş bombalamalarıda hep yalan bu bombalamaları fransız derin hortumcu çakalları ile pkk ortaklaşa yapıyor ve müslümanlara soykırım yapmak için altyapı zemin oluşturuyorlar zaten bu sayede abd ypg ve koalisyon güçleri suriyede haçlı devleti kurmaya çalıştıkları deşifre oldu
    Cevapla
  • terörist fransa 6 yıl önce Şikayet Et
    bu kadar yorum yeter onlara. artık fazla lafa gerek yok. merak edip dursunlar ne yapacağız diye.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kassam Tugayları keskin nişancıları Cibaliye mülteci kampındaki İsrail askerini öldürdü
CNN ve NYT o haberleri neden yayınladı?