Eskişehir'deki saldırının detayları ortaya çıktı

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Eğitim Fakültesinde 4 kişiyi tabancayla öldüren saldırganın 23 el ateş ettiği belirlendi.

GİRİŞ 06.04.2018 06:05 GÜNCELLEME 06.04.2018 11:06
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Eğitim Fakültesinde araştırma  görevlisi olan saldırganVolkan B'nin saldırıda kullandığı bulundurma ruhsatlı  silahıyla 23 el ateş açtığı ve 2 şarjör kullandığı tespit edildi.

Bu arada, saldırgan Volkan B'nin, 3 yıl ayrı yaşadıktan sonra geçen  yıl boşandıkları kendisi gibi aynı fakültede araştırma görevlisi olan eski eşi  Saadet Aylin B'nin nüfus bilgilerini güncellemediği öğrenildi.

 

 

Öte yandan, gözaltındaki Saadet Aylin B'nin emniyette rahatsızlandığı,  112 Acil Servis ekibince Yunus Emre Devlet Hastanesine kaldırıldığı bildirildi.

Eğitim Fakültesinde araştırma görevlisi olan Volkan B, fakülte  binasında Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Mikail Yalçın,  Fakülte Sekreteri Fatih Özmutlu, Dr. Öğretim Üyesi Serdar Çağlak ve Araştırma  Görevlisi Yasir Armağan'ı silahla öldürmüştü.

ESOGÜ Rektörlüğünce, bazı öğretim üyelerine sözlü saldırıda bulunduğu  gerekçesiyle hakkında idari soruşturma yürütülen Volkan B. ile eski eşi Saadet  Aylin B. gözaltına alınmıştı.

YORUMLAR 19
  • 15 TEMMUZ 2016 6 yıl önce Şikayet Et
    İdam getirilmeli.
    Cevapla
  • ömer 6 yıl önce Şikayet Et
    Üniversite yönetimleri hanedanlık ve çiftlik gibidir, bir çoğu insan öğütme ortamıdır, kesinlikle bu tür bir olayı tasvip etmiyorum, ancak bu tür ortamlarda gerçekten cinnet geçirebilirsiniz.
    Cevapla
  • ddddd 6 yıl önce Şikayet Et
    "suç varsa adalet yok adalet varsa suç yok" sokrat böyle diyor. bu ülkede adalet var mı tokmu??? ne sendikalar ne vekiller ne bakanlar herkes dilini yutmuş. kortular mı acaba. bu ülkede suçu önleme güvenliği sağlama memuru savunma kimin işi acaba.
    Cevapla
  • papa 6 yıl önce Şikayet Et
    boş boş ezbere konuşmuşsun.
    Cevapla
  • izmir-çankaya 6 yıl önce Şikayet Et
    her zaman olaylardan sonra konuşulur silahla nasıl girdi 4 kişi ölürken güvenlik yokmuydu falan bizde tedbir yoktur bizde olaylar olduktan sonra geniş güvenlik önlemi vardır.ve derin soruşturma vardır.
    Cevapla
  • alpi 6 yıl önce Şikayet Et
    dünyanın her yerinde olan olaylar. Aç oku.
    Cevapla
  • izmir-dobracı 6 yıl önce Şikayet Et
    volkan b nedemek bu adamın soyadı 2 gündür öğrenilmedi ne iş üniversite dün açıklama yaptı volkan adındaki araştırma görevlisi bu olayı yapmış dedi.
    Cevapla
  • Vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Soyadı Bayar mış
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gabar’a iki yeni sondaj kulesi geliyor! 40 tır ile taşınacak
Saraçhane'de 1 Mayıs provokasyonu: 210 şahıs gözaltına alındı