Üniversitede katliam yapan Volkan Bayar kimdir? Volkan Bayar kaç yaşında?

Volkan Bayar, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nde silahlı saldırı gerçekleştirip 4 kişiyi birden acımasızca öldürmesi sonucunda gündemin merkezine yerleşti. Peki, Eskişehir Osmangazi Üniversite'sinde Araştırma Görevlisi Volkan Bayar kimdir? Eskişehir Osmangazi Üniversite'sinde katliam yapan Volkan Bayar kaç yaşında?

Üniversitede katliam yapan Volkan Bayar kimdir? Volkan Bayar kaç yaşında?
Üniversitede katliam yapan Volkan Bayar kimdir? Volkan Bayar kaç yaşında?
GİRİŞ 06.04.2018 22:10 GÜNCELLEME 06.04.2018 22:11

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Eğitim Fakültesi’nde Araştırma Görevlisi olan Volkan Bayar, bulunduğu üniversitede silahlı saldırı gerçekleştirmesi sonrasında 4 kişinin birden canına kıydı. Elindeki silahlı üniversitede dehşet saçan Volkan Bayar’ın acımasız bir şekilde öldürdüğü isimler arasında; Dekan Yardımcısı Mikail Yalçın, öğretim üyesi Yard. Doç. Dr. Serdar Çağlak, araştırma görevlisi Yasir Armağan ve Fakülte Sekreteri Fatih Özmutlu yer almaktadır. Akıllara durgunluk veren bu olayın ardından Eskişehir Osmangazi Üniversite’sinde katliama sebep olan Volkan Bayar kim olduğu ve hayatı yoğun bir şekilde araştırma konusu haline geldi. Peki, bu olaydan daha öncesinde FETÖ’cü olmakla suçlanan Volkan Bayar kimdir? Aynı zamanda Eskişehir Osmangazi Üniversite’sinde doktora öğrencisi olan Volkan Bayar kaç yaşındadır? İşte, Volkan Bayar hakkında merak edilen ve sorgulanan tüm ayrıntılar…

volkan

 

VOLKAN BAYAR KİMDİR?

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Eğitim Fakültesi’nde Araştırma Görevlisi olan Volkan Bayar, 24 Ocak 1981 tarihinde doğmuştur.

Bununla birlikte Eskişehir Osmangazi Üniversite’sinde doktora öğrencisi olan Volkan Bayar, Lisans eğitimini Gazi Üniversite Sınıf Öğretmenliği bölümünde bitirmiştir. Yüksek lisans eğitimini ise Denver Üniversitesi'nde tamamlamıştır.

Volkan Bayari Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nde doktorasına Eğitim Programları ve Öğretim, Eğitimde Araştırma Yöntemleri ve İstatistik alanlarında devam etmektedir. Öte yandan Eskişehir Osmangazi Ünivertesi'sinde Araştırma Görevlisi olarak görevini icra etmekteydi.

VOLKAN

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tarım Kredi Kooperatif Market'te mayıs ayına özel yeni indirimli ürünler listesi!
Tel Aviv müzakerelerde ilerleme olmazsa Refah'a saldıracağını Mısır'a iletti