Demirtaş'a övgüler yağdırdı! Skandal sözler

CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu Demirtaş'a 'terör örgütü yöneticiliği' suçundan yargılanan Selahaattin Demirtaş'a övgüler yağdırdı. Erdoğdu 'Demirtaş terörü bitirmek istiyordu' dedi.

Demirtaş'a övgüler yağdırdı! Skandal sözler
Demirtaş'a övgüler yağdırdı! Skandal sözler
GİRİŞ 13.04.2018 09:22 GÜNCELLEME 13.04.2018 16:51
Bu Habere 43 Yorum Yapılmış

CHP Milletvekili Aykut Erdoğdu, 'terör örgütü yöneticiliği' suçundan yargılanan HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'a yine övgüler yağdırdı. Daha önce akla ziyan ifadelerle Demirtaş'ın barış için çabaladığını söyleyen Erdoğdu, bu kez de ''Demirtaş terörü bitirmek istiyor'' diyerek, dinleyenleri hayrete düşürdü. 

"TERÖRÜ BİTİRME ÇABASI YÜZÜNDEN İÇERİDE"

Bir televizyon kanalına açıklamalarda bulunan Erdoğdu, "Demirtaş'ın terörü bitirme çabasını ve samimiyetini ben kendi adıma gördüğümü ve hissettiğimi düşünüyorum. O şiddet bitsin diye bir çaba gösterdiğini ve samimi bir adam olduğunu düşünüyorum. Samimi çabası yüzünden, terörü bitirme çabası yüzünden içeride olabilir” dedi.

Erdoğdu, toplumun aklı ile dalga geçercesine terör örgütü PKK/KCK ile birlikte el ele kol kola yürüyen Demirtaş'ı terör karşıtı, barış elçisi ilan etti.

 

 

YORUMLAR 43
  • Dogu 6 yıl önce Şikayet Et
    Seni yalancı safinizi belli edin 6.7 Ekim olaylarında 52 insan öldü herkesi sokağa kim çağırdı hendekleri kim kazdirdi d.bakirdaki kurban etini dagitan gençleri unutma 10 kişi bir genci vurdu yazıklar olsun o annelerin beduasini alın
    Cevapla
  • Envers 6 yıl önce Şikayet Et
    Eskiden gizli sakli arabanin motoruydunuz hatta mimari da diyebiliriz ama pkk tukendikce hdp de bitiyor ve tabi en onemlisi gizli asil olan dusman chp de bitiyor.
    Cevapla
  • Akif 6 yıl önce Şikayet Et
    Dostunu söyle bana kim olduğunu söyleyeyim sana diye boşuna söylememişler.
    Cevapla
  • Doğrucu 6 yıl önce Şikayet Et
    Aykut efendi dilerim Yaradandan İnşallah yarabbim, ömür boyu her gece rüyalarına Yasin Börü girsin yakana yapışsın sana hesap sorsun. Kabuslarla uyan inşallah. Bu güzelim ülkeye yakışmıyorsunuz.
    Cevapla
  • Diyarbekirli 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah koymasın sana ey zalim chpli. Bunca ölen müslümanın kanında hem onun hem de chp nin parmağı var. Ahirette göreceksin elbet yasin börünün hesabı nasıl çetin verilecek
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İPhone fiyatları dudak uçuklattı!
MSB duyurdu: 13 PKK'lı terörist etkisiz!