Karatay'dan Ramazan pidesi önerisi

Prof. Dr. Canan Karatay, Ramazan pidesinin tüketilmesiyle ilgili öneride bulundu. "Tüketmeyin desem de tüketilecek. İnce bir Ramazan pidesi ikiye ayrılıp yarısına bol tereyağ sürülecek. Tereyağsız olmaz" dedi

Karatay'dan Ramazan pidesi önerisi
Karatay'dan Ramazan pidesi önerisi
GİRİŞ 05.05.2018 12:10 GÜNCELLEME 05.05.2018 12:10
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Toprakların tarım zehirleri ile dolu olduğunu belirten Prof. Dr. Canan Karatay, “Topraktaki canlılar öldüğü için toprakta mineral kalmadı. Onun için meyvelerin hepsi maalesef şeker dolu. Ben meyve yemeyin demiyorum. Sağlıklı 3 türlü meyve var. Biri kurtlu elmadır. Dağdan toplayıp kurtlu elma yiyebilirsiniz” dedi. İHA'nın haberine göre, Prof. Dr. Canan Karatay Ramazan pidesi, ekmek, meyve ve tuz hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Ramazan pidesi tereyağsız olmaz

Ramazanın çok önemli olduğunu vurgulayan Prof. Dr. Canan Karatay, “ Ramazan geldi hoşgeldi, ramazan tepsisi boş geldi’ demeyeceğiz. Ama pide Ramazan'ın bulunmaz objelerinden biri. Yapılırken ince ve yaş maya ile yapılması lazım. Ben istediğim kadar tüketmeyin deyim, tabii ki tüketilecek. İftarda ve sahurda ince bir Ramazan pidesi, ikiye ayrılacak. Bunun yarısına bol tereyağı sürülecek ve o şekilde tüketilecek. Tereyağsız olmaz” şeklinde konuştu.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 11
  • vatandas 5 yıl önce Şikayet Et
    Bunamış bu kadın artık. Dünde suya tuz döküp için diyordu :)
    Cevapla
  • Nazlıcan63 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne yani birşey yemiyelim mi
    Cevapla
  • Gokbora 5 yıl önce Şikayet Et
    margarin daha hafif
    Cevapla
  • Kim Cahil? 5 yıl önce Şikayet Et
    Sayin hocamiz dogru soyluyor ama malesef toplum o kadar cahil kalmis ki dogru soyleyenler tefe konuluyor. Egitimi sifir olan kisiler bile bu konuya hayatini harcamis bu kadar degerli bir hocamizi eletirebiliyor ve halkda onlara inaniyor. Ne komik bi ulkeyiz allahim. Cahiller aydinlarla dalga geciyor :)
    Cevapla
  • Palavracı 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadının nesine güveneceğiz adam gibi bilimsel açıklama yapacak gerçek bilimciler yokmu. 70 yaşından sonra meşhur olup kameralara oynayan birinden ne hayır bekleriz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yine başıboş sokak köpeği saldırısı! Dehşete düşüren o anlar kameralara böyle yansıdı
Yüksek İstişare Kurulu toplantısında "anayasa" ele alındı