Hasan Fehmi Kinay'dan çiftçiler günü mesajı

Tarım Kredi Yem San. ve Tic. A.Ş Genel Müdürü Hasan Fehmi Kinay ''14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü'' dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Hasan Fehmi Kinay'dan çiftçiler günü mesajı
Hasan Fehmi Kinay'dan çiftçiler günü mesajı
GİRİŞ 14.05.2018 16:44 GÜNCELLEME 14.05.2018 16:44

Kinay, mesajında ''Tarım Kredi Yem, 40 yıllık deneyimiyle sektördeki payını her geçen gün artırıyor.  Şiarımız üretirken kazanmak, satarken kazandırmaktır. Yüklendiğimiz bu misyonlar üzere, üretim maliyetlerimizi aşağıda tutarak, satış fiyatlarımızı piyasa fiyatlarının altında oluşturduk. Böylelikle çiftçimize daha ucuz ve yüksek kaliteli yem satıyoruz.

Türkiye geneli 10 fabrikamızda, çalışan ve üreten tüm işçilerimiz sendikalıdır.  İşçilerimizin haklarına  özen gösteriyoruz.  Böylece sektöre örnek oluyoruz.

 Mahsul alımlarımızı, ortaklarımız olan çiftçilerden temin ediyoruz. Onların mahsullerini en iyi fiyatla satın alarak çiftçimizi memnun etmeye çalışıyoruz. Çiftçimizden hububat alıyor onlara işleyip yem satıyoruz. Satışlarımzıın % 25’i barter şeklinde gerçekleşiyor ayrıca üreticilerimize iki ay faizsiz yem satıyoruz.  Üretimimiz çevreye zarar vermiyor. Besi ve süt yeminde hazırladığımız rasyonlar hayvanların sağlığına zarar vermediği gibi et ve süt verimini artırıyor.

  Çalıştığımız tüm arkadaşlarımızın çabalarıyla, yem sektöründe gerek üretim kapasitesi gerekse ürün kalitesi bakımından lider durumdayız. Tarım Kredi Yem fabrikaları Anonim Şirket statüsünde olup, tamamen piyasa koşullarında faaliyetlerini sürdürmektedir. Devletten hiçbir şekilde maddi destek almamaktadır. Tamamen öz kaynaklarıyla çalışmalarını sürdürmektedir. 2018 yılı hammadde fiyatlarının arttığı, döviz kurlarının yükseldiği zorlu bir yıl olmuştur. Ancak Tarım Kredi Yem Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi,  elde edeceği kardan feragat ederek kriz ortamında çiftçinin yanında yer almış ve almaya da devam edecektir. Çiftçilerimizin  kazançları yem fiyatlarıyla doğrudan ilişkilidir. Bu yüzden Çiftçinin girdi maliyetleri içerisinde önemli bir paya sahip olan yem fiyatları, istikrarlı ve düşük seyrettiğinde, çiftçinin kazancı artacak ve kırsal kalkınma gerçekleşmiş olacaktır. Önümüzdeki günlerde mevsim koşullarının sağlayacağı ürün arzı nedeniyle; İnşAllah 2018 yılının  çiftçilerimiz açısından daha istikrarlı geçeceğini ümit ediyoruz.

Tarım Kredi Yem Sanayi ve Ticaret A.Ş, 2018 yılında önemli yatırımlara başlıyor. 24 Mayıs 2018 tarihinde Şanlıurfa’da yem fabrikası inşaat ihalesi yapılacak. Bunun yanı sıra İzmir-Tire organize Sanayi Bölgesi’nde yeni bir yatırım daha planladık. Halen arazi bulma çalışmalarımızı yürüttüğümüz Aksaray ikinci Organize Sanayi Bölgesi, İzmir Ödemiş organize Sanayi bölgesi, Sakarya ili Geyve ilçesi, Trakya Bölgesi Kırklareli ili ve Erzurum’da yem fabrikaları yatırımı gerçekleştireceğiz. Önümüzdeki dönem Tarım Kredi desteğiyle çiftçimizin yüzü gülecek, ülkemize bereket gelecek.

Tüm çiftçilerimizin ‘14 Mayıs Çiftçiler Gününü’ kutluyor, bereketli, kazançlı ve sağlıklı bir gelecek diliyorum.'' ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'
ÖSYM'nin izole sınav merkezi kapılarını ilk kez açtı! Çöp bile 45 gün dışarı çıkmıyor