Oyuncu Barış Atay serbest bırakıldı

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlardan dolayı dün sabah gözaltına alınan ve öğleden sonra adliyeye sevk edilen oyuncu Barış Atay serbest bırakıldı.

Oyuncu Barış Atay serbest bırakıldı
Oyuncu Barış Atay serbest bırakıldı
GİRİŞ 17.05.2018 06:39 GÜNCELLEME 17.05.2018 06:39
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

İstanbul Cumhuriyet Savcılığı'nca hakkında sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlar nedeniyle "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik" suçlamasıyla soruşturma başlatılan oyuncu Barış Atay, dün saat 16.00 sıralarında da Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na getirildi. Ancak Barış Atay, ifadesi alınmadan yeniden emniyete gönderildi. Atay'ın avukatı Efkan Bolaç, müvekkilinin gözaltına alındığında cep telefonunun yanında olmadığını, daha sonra getirildiğini, savcının da cep telefonunun incelenmesi için Atay'ı tekrar emniyet müdürlüğüne gönderdiğini söyledi. Emniyetteki işlemlerinin ardından Barış Atay serbest bırakıldı.

YORUMLAR 16
  • ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    yeter bunun yaptiklari neden tutuklanmiyor
    Cevapla
  • ersın 5 yıl önce Şikayet Et
    kendini zorla tutuklattırdı.hadi barışçım tutuklanmakla ünlü oldun.yoksa film, dizi gibi şeylerde pek önde görünmüyorsun.çoğuna sorsan seni tanımazlar bile.
    Cevapla
  • başım üstündesin 5 yıl önce Şikayet Et
    tüm ülkeme sesleniyorum böylelerini primini arttırmayalım.bu adamı hiç tanımıyorum ama tüm kanallara haberi çıkarak ünlü oldu.bizde böylelerini merak edip reytingini yükseltiyoruz maalesef. lütfen tv sosyal medyada böylelerinin reytingini arttırmayalım.TÜRKİYEM BİLİNÇLEN...
    Cevapla
  • RÜZGAR 5 yıl önce Şikayet Et
    Kim bu
    Cevapla
  • kara66 5 yıl önce Şikayet Et
    anarsistin serbest birakilmasi ne acidir adalete bak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Silivri'de doğalgaz çıkarma çalışmaları: İlk ateş yandı, dağıtıma hazır
Bursa'da 3 sokak köpeği 3 çocuğa saldırdı: Hastaneye kaldırıldılar!