Eyüp Sultan'a giden Muharrem İnce'ye büyük şok!

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Eyüp Sultan Camii'nde türbe ziyareti sonrası oy istediği vatandaştan aldığı cevap karşısında ne diyeceğini şaşırdı.

GİRİŞ 03.06.2018 14:33 GÜNCELLEME 03.06.2018 14:37
Bu Habere 145 Yorum Yapılmış

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Kağıthane mitinginden sonra Eyüpsultan'a geldi. Eyüp Sultan Camii'nde türbeleri ziyaret eden İnce,  Eyüp Sultan Camii çıkışında vatandaşlarla selamlaştı. 

SEN NASIL CUMHURBAŞKANI OLACAKSIN?

Eyüp Sultan Türbesi'nden ayrılışı sırasında Trabzonlu olduğunu söyleyen Ayşe Yazıcı ile İnce arasında bisiklet diyologu yaşandı. 



Yazıcı'nın "Senin oraya (Trabzon) bisikletle çıkman çok komik geldi " sözleri üzerine İnce, "Bisikleti oraya getirdiler, ben getirmedim" yanıtını verdi. Yazıcı'nın  "Binmeseydin. Sen nasıl Cumhurbaşkanı olacaksın? Herkesin dediğini yaparsan?" sözleri üzerine de İnce, "Memnun oldum sizinle tanıştığıma efendim. Allah yolunuzu izinizi açık etsin" diye cevap verdi.  

 

 

 

"AK PARTİ'YE OY VERECEĞİM"

İnce diyoloğu sürdürdü ve Yazıcı'dan oyunu kendisine vermesini istedi. Yazıcı'nın  "Yok ben AK Parti'ye vereceğim, yalan konuşamam"  sözleri üzerine de İnce, "16 senedir yönetiyorlar" diye konuştu. 

"ALLAH RAZI OLSUN ERDOĞAN KALDIRDI"

Yaşadığı sağlık sorunundan bahseden  Ayşe Yazıcı, "Mide ameliyatı olacaktım. Çapa'ya gittim. Hocamla konuştum. Bana dedi ki; 'Ameliyat olacaksın.' 'Tamam hocam', dedim. Daha şartları söylemeden '5 bin lira bıçak parası' dedi. 'Nasıl dedim bıçak parası, zaten devlet size para veriyor.' Bunu, Allah razı olsun Tayyip de kaldırdı. Mide ameliyatı olmadım, üç sene midemden çektim. Sonra Halkalı'da mide ameliyatı oldum. Refakatçim ile gittim. 1 lira da bıçak parası vermedim" dedi.  İnce, bunun üzerine "Eniştenin sağlığı iyi mi? Görüşürüz, selam söyle" diyerek alandan ayrıldı.

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 145
  • Aykut 5 yıl önce Şikayet Et
    Ali başkan tamam sıra ince başkanda ✋
    Cevapla
  • Reis 5 yıl önce Şikayet Et
    Reis gene Alıcak seçimi elbette:)
    Cevapla
  • Vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Bir lider kürsüye kuranla çıkar diğeri yok ayetel kürsi okumadan çıkmam abdesttsiz gezmem der bırakın Bunlarıda icraatan plandan projeden bahsedin
    Cevapla
  • vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Erdoğan ile Sayın İnce arasındaki fark bu işte. Sayın Erdoğaan olsaydı o bayana hakaret edip kovar, nankör derdi, İnce gayet kibar bir şekilde bayana teşekküer edip ayrıldı.
    Cevapla
  • R.Büyükgüçlü 5 yıl önce Şikayet Et
    İnce kim yahu ? Birkaç dakika dinleyin karar verin Cumhurbaşkanı olabilecek kalıp varmı adamda. Kibarmış. Olmamışla yorum yapma. Geçen hafta selfi çektiren adamı gayet kibar bir şekilde karga tulumba platformdan attıklarını bütün Türkiye gördü
    Cevapla
  • ince ince ysmince 5 yıl önce Şikayet Et
    Ramazan ayında kumsalda şarap çeken ince türbe gezer olmuş islamı sömürmeyin bırakın bu işleri
    Cevapla
  • ayna 5 yıl önce Şikayet Et
    he gardaş he hee
    Cevapla
  • vatan sever 5 yıl önce Şikayet Et
    sen hiç dünyada erdoğan gibi bir lider gördünmü bir ince seçime kadar camilere gider seçimden sonra meyhaneye gider ramazandaki sahil resmini herkes biyo
    Cevapla
  • Reis 5 yıl önce Şikayet Et
    Daha hala cumhurbaşkanı olacağım diyor ya :D
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum acil eylem planını açıkladı: 6 ayda 5 yıllık icraat - Gazete manşetleri
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı