AK Parti kendi rekorunu kırabilir!

Haber7 ekibi olarak 24 Haziran seçimleri öncesi partilerin seçim çalışmalarını yerinde görmek üzere başlattığımız gezimizde Güneydoğu'nun sanayi merkezi Gaziantep'te Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile bir araya geldik.

AK Parti kendi rekorunu kırabilir!
AK Parti kendi rekorunu kırabilir!
GİRİŞ 07.06.2018 12:18 GÜNCELLEME 07.06.2018 13:02
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, İnşallah 24 Haziran'da Gaziantep hem Sayın Cumhurbaşkanımıza, hem de AK Parti'ye güçlü desteğini sürdürecek. Hedefimiz, elbette tulum çıkarmak. Buna uygun bir liste, buna uygun bir programla sokak sokak, hane hane dolaşıyoruz, hemşehrilerimizin güvenine, desteğine layık olmaya çalışacağız" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ise, "AK Parti Gaziantep'te her zaman Türkiye ortalamasının 10 puan üzerinde oy alıyor. Şimdi bunu en az üç puan daha yukarı taşıyarak rekor kıracağız" dedi.

 

 

14 vekil çıkaran Türkiye'nin en büyük 8. şehri Gaziantep'ten AK Parti, başta adalet bakanı Abdulhamit Gül olmak üzere önemli isimleri aday gösterdi. 1 Kasım seçimlerinde AK Parti 14 vekilden 8'ini yüzde 61,6 oy alarak çıkarmıştı.

İbrahim Günay ve Serkan Üstüner'in haberi...

Bakan Gül, "Gaziantep, bugüne kadar bütün seçimlerde ülke ortalamasının da üzerine çıkarak partimize çok güçlü bir destek verdi. Gaziantep’te hemşehrilerimiz bizi bağırlarına bastı, hangi esnafın kapısını çalsak, hangi vatandaşımızın evine misafir olsak hep "yaparsa yine AK Parti yapar" sesini duyuyoruz.

"ERDOĞAN'A DUYULAN GÜVEN BELİRLEYİCİ OLACAK"

Burada ve ülke genelinde Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a duyulan sarsılmaz güven seçim sonuçlarının temel belirleyeni olacak gibi görünüyor. İnşallah 24 Haziran'da Gaziantep hem Sayın Cumhurbaşkanımıza, hem de AK Parti'ye güçlü desteğini sürdürecek. Hedefimiz, elbette tulum çıkarmak. 

Biz seçimlerden beklentimizi de, tahminimizi de seçim sloganı haline getirerek beyannamemizle birlikte duyurduk zaten: "Güçlü Hükümet, Güçlü Meclis. Güçlü Türkiye." İnşallah Cumhurbaşkanımız büyük bir farkla ilk turda yeniden, bu kez Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nde ilk Cumhurbaşkanı olarak seçilecek; AK Parti de Meclis'te ezici çoğunluğunu yeniden elde edecektir. Güçlü, istikrarlı, huzurlu bir Türkiye isteyen milletimiz, kahir ekseriyetiyle bu eğilimdedir.

"HEDEFİMİZ 25 BİN DOLAR"

Yeni dönemde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde inşallah hedeflerimizi gerçekleştireceğiz. Bu kapsamda inşallah dünyanın ilk 10 ekonomisi arasına gireceğiz. Kişi başı milli gelirimizi 3 bin dolardan aldık 10 bin doların üzerine çıkardık. İnşallah 2023’e kadar bunu 25 bin dolara çıkaracağız. 

HABER7 EKİBİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİN PROJELERİNİ İNCELEDİ

Gaziantep'te bir araya geldiğimiz Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, yaptıkları projelerin genel seçimlere etkisini haber7'ye anlattı. Belediyenin muhteşem projelerini yerinde görme fırsatı bulduk. 

Şahin, "Dünya çok zor bir dönemden geçiyor. Bundan en çok ülkemiz ve bölgemiz etkilendi. Kalkınma, demokrasi yerelde başlıyor. Biz çok zor bir dönem geçirdik. Bir taraftan Fırat Kalkanı, Cerablus bir taraftan 500 bin mülteci. Ama bir taraftan da 1027 projeyle söz verdik. Biz Cumhurbaşkanımızdan aldığımız talimatla ‘Söz namustur’ en zor şartta bile size verdiğimiz projeleri gerçekleştireceğiz.

TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK PROJESİ

Türkiye’nin en büyük konut projesi, Melen’den sonra en büyük su projesi. Gaziray, kara tren hattı hızlı trene çevriliyor. Halk bunları görüyor. 

GAZİANTEP YÜZDE 65'LERİ HEDFLİYOR

24 Haziran’da Yerelde ne kadar rahatsa oylar Türkiye’nin üzerine çıkıyor. Çünkü yaşam kalitesini ilgilendiren her şey yereli ilgilendiriyor. Hoş geldin Bebek’le başlıyoruz cenaze işlemleriyle bitiriyoruz. Hayatın her kademesinde büyük bir vizyonumuz var. Toplum bunu hissettiği zaman partimize olan güven de artıyor. Biz her zaman Allah’ın izniyle Türkiye ortalamasının yüzde 10 üstündeyiz. Biz şu an yüzde 62 bandındayız. Amacımız yüzde 65’e çıkmak. Sayın Cumhurbaşkanımızın da oy oranı da yüzde 65 civarında. Sandığa giderken şunu düşünecek: Komutansız bir ordu ne yapabilir? Ben Belediye başkanıyım. Meclisim elimde zayıfsa ben ne yapabilirim? Halk bunun istikrarsızlığa sebep olacağını bildiğinden yine o engin ferasetini ortaya koyacak.

GAZİANTEP'E SİLİKON VADİSİ

Sanayi şehri olduğumuz için, yüksek teknolojisine geçmek zorundayız.  Silikon vadisi kurmamız gerekli. Polateli’nde endüstri bölgesi kuracağız. Bilim Bakanlığı Gaziantep’i pilot bölge ilan ediyor. Katma değer üreten ürünlere geçmemiz gerekiyor. İkinci üniversitemiz kuruluyor onun da ismi Bilim ve Teknoloji. Ekonomide de model fabrikalar oluşturuyoruz.

Sıcak denizlere daha hızlı ulaşmamız gerekiyor. Şimdi sanayicimiz Mersin’e gidiyor. Hassa tünelleri projemiz var. 4 tane dev tünel inşa ediyoruz. İskenderun Limanı’na gideceğiz. 80 km daha az yol yapacağız. Bu da bize daha düşük maliyet demek. Bu da yüksek rekabeti getirecek" dedi.

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 16
  • abd zalimdir 5 yıl önce Şikayet Et
    Allahım yüzde 55 üzerinde bize zafer ver zalimlerin sesi kesilsin
    Cevapla
  • Turkiyem Canim Feda 5 yıl önce Şikayet Et
    AK Partinin adi rekor Allahin izniyle,
    Cevapla
  • Güçlü TÜRKİYE 5 yıl önce Şikayet Et
    Öncelikle Ak partili yetklililerin halka bağzı gerçekleri anlatmaları gerekiyor.(gaziantep mersin vb suriyrilerin yoğun olduğu illerde bu konuyu daha çok işlemeli ve halka izah etmeliler)mesala suriyeliler 1500 tl maaş verildigi 500 tl ev kirası verildigi ilaç ve hastane v.b gibi ücretleri alınmadığı ve bunların çalışanlardan kesildigi gibi yalan yanlış bilgilerle halkın kafasını karıştırmaya ve ak partiye karşı cephe almaya yada en azından bunların sandığa gitmeyerek oradan kazançlı çıkmaya çalışmaktalar.Ak parti millet vekili adaylarının ve yetki kişilerin bu konulara duyarlı olması gerekiyor.halkın zihninde soru işareti bırakmadan anlatılmalı.
    Cevapla
  • oraloğlu 5 yıl önce Şikayet Et
    nasihat: seçim sonrası ,, muhalefet çok ciddi şekilde neticeden şok olacaktır. hemde akla hayale gelmiyecek bir şok. yakin ehlinden.
    Cevapla
  • panteryakup 5 yıl önce Şikayet Et
    hıçkıra hıçkira güluyorum.
    Cevapla
  • Canım Vatanım 5 yıl önce Şikayet Et
    Sandıkları muharremin kafasına geçirmeli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti
KAAN için yeni aşama! Teslim tarihi öne çekildi