7 bin bekçi alımı başvuru sonuçları açıklandı! Bekçi sorgulama ekranı!

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yapılan duyuruya göre 7 bin bekçi alımı sonuçları açıklandı. Sorgu ekranı haberimizin içeriğinde...

7 bin bekçi alımı başvuru sonuçları açıklandı! Bekçi sorgulama ekranı!
7 bin bekçi alımı başvuru sonuçları açıklandı! Bekçi sorgulama ekranı!
GİRİŞ 10.07.2018 09:38 GÜNCELLEME 10.07.2018 09:39

İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan ilan ile 7 bin bekçi alımı yapılacağı duyurulmuştu. Bunun üzerine on binlerce başvuru yapıldı ve merakla beklenen başvuru sonuçları açıklandı. Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yapılan resmi açıklama ile kamuoyuna duyuruldu. İşte bekçi alımı başvuru sonuçları sayfanın sonunda yer alan linktedir...

7 BİN BEKÇİ ALIMI BAŞVURU SONUÇLARI AÇIKLANDI!

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yayımlanan duyuru şu şekildedir:

- Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği giriş sınavına katılacak adayların müracaatlarının alınacağı ve ön sağlık kontrolünden geçirilecekleri başvuru merkezleri ile tarihleri açıklandı.

- Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliğine Giriş Sınavı kapsamında internet üzerinden ön müracatta bulunan adaylar, şahsen başvuru ve evrak teslimi işlemlerini gerçekleştirecekleri ve ön sağlık kontolünden geçirilecekleri başvuru merkezlerini T.C. kimlik numaraları ve e-Devlet kapısı şifreleri ile www.pa.edu.tr internet adresinden sorgu yapmak suretiyle öğreneceklerdir.  İlan edilen başvuru merkezinde ve tarihte adaylardan şahsen müracatları alınacak ve ön sağlık kontrolleri yapılacaktır. Bu aşamalardan başarılı olan adayların yazılı sınav tarihi ve sınav merkezi ilerleyen süreçte açıklanacaktır. Ayrıca adaylara posta yolu veya değişik iletişim araçları ile sınav giriş belgesi gönderilmeyecektir. İnternetten yapılan sınav giriş duyurusu tebliğ niteliğindedir.  

- Adayların Başvuru Merkezlerine girişte yanlarında cep telefonu, ses ve görüntü kayıt cihazı veya bunlara benzer değişik elektronik eşya bulundurmamaları gerekmektedir.

BEKÇİ ALIMI BAŞVURU SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Sürpriz gelişme: Hamas silah bırakma şartını açıkladı
Hamas: Müzakerelerde esnek bir tutum sergiledik ancak İsrail süreci uzatıyor