İnce'ye cevap! Sen de 3 seçim kaybettin

Eski CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün, Kılıçdaroğlu'nun 9 seçim kaybettiği için gitmesini isteyenlere yanıt verdi.

İnce'ye cevap! Sen de 3 seçim kaybettin
İnce'ye cevap! Sen de 3 seçim kaybettin
GİRİŞ 23.07.2018 09:38 GÜNCELLEME 23.07.2018 09:40
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

Hüseyin Aygün, olağanüstü kurultay çağrısı yapan CHP'nin 24 Haziran seçimlerindeki cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce'nin "daha lider olmadan" 3 seçim kaybettiğini söyledi.

"HİÇ KİMSE KOLTUĞUN ESİRİ OLMAMALI"

 

 

Daha önce CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için "Bence de, hiç kimse koltuğun esiri olmamalı" diyen Aygün'ün partideki liderlik tartışmalarına ilişkin paylaşımı şöyle:

"2 KEZ GENEL BAŞKANLIK 1 KEZ CUMHURBAŞKANLIĞI KAYBETTİ"

"'Kemal Kılıçdaroğlu 9 seçim kaybetti, gitsin' diyenlere.. Eğer bu tek ölçü ise; Muharrem İnce daha lider olmadan 3 seçim kaybetti... 2 kez genel başkanlık, 1 kez cumhurbaşkanlığı seçimini kaybetti.. Unutmayın daha lider bile değil... Kemal Bey başka açılardan eleştirilmeli bence.."

YORUMLAR 34
  • Yorumcu 5 yıl önce Şikayet Et
    Yine kafası iyiyken atmış sanırım tweeti :)
    Cevapla
  • Soner 5 yıl önce Şikayet Et
    Malesef chp bir mezhep partisi haline geldi aynı zamanda dhkp-c, Tikko, Mlkp, pkk karışımı bir salatamı desem parti desem ne dersen de bu durumda teskilatları tamamen mezhepsel bir gruplaşma olduğu için ince değil Atatürk dahi kılıçdaroğlu nun karşısına çıksa kazanamaz
    Cevapla
  • Kara 5 yıl önce Şikayet Et
    Yaşasın mezhep kardeşliği diyebilirim ancak Aygün ün söylediklerine karşı
    Cevapla
  • esas 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu PKK lılar ile dağda piknik yapıp iyi çocuklar caaanım diyen CHP li milletvekiliydi değil mi. Ee burdan doğal olarak ne anlaşılıyor. Hem de çok net . Berkin Elvan davasını sonuçlandırma aşamasındaki Savcıyı şehit eden DHKP-C li teröristlere, "eee canım çocuklar mecbur kaldı öldürdü" güzellemesini haberlerde okuyunca anlaşılıyordu zaten.
    Cevapla
  • möhteber 5 yıl önce Şikayet Et
    adam haklı.k.k. da ince de fayda getirmez.bunu soyleyen koyu solcu bir arkadasim oyunu merale verdigini soylemisti.su an meralinistifasindan sonra herhalde agliyordur.ne olacak bu muhalefetin halleri.neredeyse uzulecegim yahu:))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...