Soylu: Hiçbir şeyden korkmayın

PKK'lı hainlerin katlettiği anne ve bebeği ile ilgili konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu şehit babası askerimizle görüşmesini anlattı.

GİRİŞ 01.08.2018 12:53 GÜNCELLEME 01.08.2018 13:30
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Olayın hemen ardından şehidin eşi Jandarma Astsubay Çavuş Serkan Karakaya ile telefonda görüştüğünü anlatan Bakan Soylu, Serkan Karakaya'nın çelik gibi bir irade sahibi olduğunu belirterek kendisine Bana dedi ki, “Bakanım, karım oraya benim yanıma gelmek istedi çocukla beraber. Başımıza böyle bir iş geldi. Vatan Sağ olsun.” dediğini söyledi.

"HİÇBİR ŞEYDEN KORKMAYIN"

 

Hiçbir şeyden korkmayın. Amerika 5 bin TIR gönderip de PKK’yı ve PYD’yi orada besleyecekmiş. Avrupa onlara destek verecekmiş. Bilesiniz ki Avrupa da Amerika da bunların arkasında oldu, sizin gibi kahraman arkadaşlarımız bu toprakları onlara mezar etti ve onlara gerekli cevabı en şiddetli şekilde verdi.

ABD VE BATI BU KATİLLERİ BESLİYOR

Asker olan eşini görev yerinde ziyaret etti, dönerken yola kurulan pusuda şehit oldu. Mesai arkadaşlarım, benim polis kardeşlerim; burayı iyi dinleyin. Batıda Avrupa’da teröriste destek verenler, ülkelerinde oturma hakkı verenler, siyasi sığınma taleplerini ikiletmeyenler, 5 bin TIR silah gönderenler, profesyonel katilleriyle bunlara eğitim verenler, akıl verenler, taktik verenler, moral verenler, Amerika’dan 10 bin km öteden adamlarını gönderip Kandil’de PKK’nın katillerine eğitim verenler, dernekleri üzerinden para gönderip, Anadolu’nun birliğini bozmaya çalışanlar, ay yıldızlı bayrağa göz dikenler; bir anne ile 11 aylık bebeğine pusu kurdular.

BU CİNAYETİN ÜSTÜ ÖRTÜLEMEZ

Bu cinayetin görmezden gelinip, üstü örtülür bir yanı yoktur. Artık hiçbirisi ne bizim operasyonlarımıza laf söyleyebilir, ne mahkemelerimize yargılamalarımıza laf söyleyebilir. Ne de kiminle alışveriş yapacağımıza laf söyleyebilir. Besleyip büyüttükleri budur.

YORUMLAR 8
  • fariz 5 yıl önce Şikayet Et
    üç beş gözü kara babayiğit besleyin eğitin bütün ülkeleri kana bulayalım allah aşkına yeter artık, tüm terörist ve terör sevici ülkelerin başlarını gebertelimki ibreti alem bi daha teröre geçit vermesin korkaklar sürüsü ülkeler
    Cevapla
  • kamil karaduman 5 yıl önce Şikayet Et
    bana yetki verin ben alayım intikamını dünden beri uyku girmedi gözüme bu nasıl bir zulümdür. bunlari meclise sokanlar kahrolsun lanet olsun
    Cevapla
  • yiğit 5 yıl önce Şikayet Et
    erkek adamsın bakanım seni seviyoruz yola devam.
    Cevapla
  • Birisi 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamı seviyorum, harbi adam. Lafını esirgemiyor. Allah, gönlü bu ülke için çarpan ve bu ülke için çalışan her insandan razı olsun ve korusun. Biz gerçekten güçlü bir ülkeyiz, batıl farklı şekillerde haçlı zihniyetini yaşatıyor ve fiili olarak yürütüyor. Destekçimiz derseniz, çok az. Biz başkaları gibi farklı bir ülkeyi vatan edinemeyiz, gidemeyez. Hiçbir yer de bizi almaz, sığmayız. Onun için burda doğduk, burda öleceğiz, ikinci bir ihtimal yok!
    Cevapla
  • vanlı 5 yıl önce Şikayet Et
    RABİM senden razı olsun bakanım adamsın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsviçre'de küstah saldırı! Selçuk Bayraktar'dan terör yandaşlarını çıldırtacak yanıt
Son Dakika... Erdoğan ile Özel görüşmesi sona erdi!