Süleyman Soylu kimdir? Aslen nereli ve kaç yaşındadır?

ABD'nin kendisine yönelik yaptırım kararı almasında sonra gündem olan Süleyman Soylu kimdir? Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanı olan Süleyman Soylu aslen nerelidir ve kaç yaşındadır? İşte başarılı siyasetçinin biyografisi...

Süleyman Soylu kimdir? Aslen nereli ve kaç yaşındadır?
Süleyman Soylu kimdir? Aslen nereli ve kaç yaşındadır?
GİRİŞ 02.08.2018 09:31 GÜNCELLEME 02.08.2018 09:31
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

ABD tarafından hakkında yaptırım uygulanan Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanı Süleyman Soylu  21 Kasım 1969 tarihinde dünyaya gelmiştir. Aslen Trabzonlu olan Soylu, lise eğitimini Plevne Lisesi´nde tamamladıktan sonra İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde üniversite eğitimini bitirmiştir.

AK PARTİ'DE SİYASİ HAYATI...

30 Eylül 2012’de AK Parti MKYK’sına seçilmiş, müteakiben Ak Parti Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirilmiştir. Süleyman Soylu, 64. hükümette Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı olarak atanmıştı.

Adalet ve Kalkında Partisi (AK Parti) Trabzon Milletvekili olarak siyasi yaşantısını sürdüren Süleyman Soylu İçişleri Bakanı Efkan Ala’nın istifasının ardından Ağustos 2016’da İçişleri Bakanı olarak göreve başlamıştır.

İKİ EVLAT SAHİBİ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun mutlu bir aile hayatı var. Süleyman Soylu eşi Hamdiye Soylu ile biri kız kız biri oğlun iki çocuk sahiptir.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu son olarak ABD'nin kendisine yönelik yaptırım kararı almasıyla gündeme gelmiştir.

YORUMLAR 1
  • Celebi girgin 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah sizi korusun yasiniz bemden kücük ama o koca yüreginiz sizi kocaman yapiyor ellerinizden öpüyorum
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki
DEM Parti'den skandal Türk bayrağı kararı!