ABD'den mesaj verdi: Hainsiniz, hesap vereceksiniz

Türkiye’nin Washington Büyükelçisi Serdar Kılıç, Astsubay Çavuş Serkan Karakaya’nın eşi ve çocuğuna kurulan hain pusuya tepki göstererek, “Hainsiniz, alçaksınız mutlaka hesap vereceksiniz” dedi.

ABD'den mesaj verdi: Hainsiniz, hesap vereceksiniz
ABD'den mesaj verdi: Hainsiniz, hesap vereceksiniz
GİRİŞ 01.08.2018 15:45 GÜNCELLEME 01.08.2018 15:54
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Türkiye’nin Washington Büyükelçisi Serdar Kılıç, Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde aracıyla seyir halindeyken PKK'lı teröristlerin önceden yola yerleştirdikleri el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Astsubay Çavuş Serkan Karakaya’nın eşi ve 11 aylık oğlunu şehit edenlere, ''Hainsiniz, alçaksınız'' diyerek tepki gösterdi.

Kılıç yaptığı açıklamada, ''Allah, sadece bu ana ve yavrusuna kıyan aşağılık mahlukları değil, bu esfel-i safilin hükmündeki katil sürüsüne terörist diyemeyecek kadar alçalanları da Kahhar sıfatıyla kahretsin. Hainsiniz, alçaksınız ve mutlaka hesap vereceksiniz'' dedi.

YORUMLAR 25
  • zahid 5 yıl önce Şikayet Et
    Aminnn
    Cevapla
  • mohikan 5 yıl önce Şikayet Et
    dünyanın her yerindeki hainleri olduğu yerde temizleyen bir mit istiyoruz. hdp mebuslarını bırakın daha evvelden aday olmuş, partiye üye bile olmuş olanları, kamuda çalışıp hdp pkk propagandası yapanları da toplayıp yurt dışına gönderen bir polis istiyoruz.
    Cevapla
  • halk 5 yıl önce Şikayet Et
    amin...
    Cevapla
  • Mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    En güzel cevabı vermiş.Ama biz artık devletimizden idam istiyoruz.Çünkü sadece sözle , silahla , siyasetle , olmuyor.Biraz da idam edelim yeter hapisanelerde baktığımız.
    Cevapla
  • Yeşilbere 5 yıl önce Şikayet Et
    Bazı yorum yapan kardeşlerime sesleniyorum. Eğer bu yorumun oradan yapılması doğru ise, yorumun içeriğinde abd yi kastederek konuşurdu. pkk ya laf saymakla diplomatik siyaset olmaz. Deseydi ya bunlara yardım eden, araç gereç veren, sikah verenler hesap verecek diye
    Cevapla
  • tuarek 5 yıl önce Şikayet Et
    anlamadım ki sen niye rahatsız oldun ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Üsküdar’da feci olay: Beton pompası apartmanın üzerine devrildi! 2 balkon çöktü
Körfez'de dengeleri değiştirecek, peş peşe geldiler! 2 ülkeden Baykar'a kritik ziyaretler