Ordu'daki teleferik 9 günde 100 bin yolcu taşıdı

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz, 'Her geçen gün artarak ilgi gören paraşüt uçuşlarının da büyük dikkatle takip edildiği Boztepe'ye ulaşımda vatandaşlar yine teleferiği tercih etti' dedi.

 Ordu'daki teleferik 9 günde 100 bin yolcu taşıdı
Ordu'daki teleferik 9 günde 100 bin yolcu taşıdı
GİRİŞ 28.08.2018 22:54 GÜNCELLEME 28.08.2018 22:56
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Ordu'da 530 rakımlı Boztepe'ye 10 dakikada ulaşım imkanı sağlayan teleferik, 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde yaklaşık 100 bin kişiye hizmet verdi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, yaptığı yazılı açıklamada, her geçen gün yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı haline gelen Boztepe'nin 9 günlük bayram tatilinde binlerce kişiyi ağırladığını belirtti.

 

Yılmaz, "Binlerce yerli ve yabancı misafirin akın ettiği 530 rakımlı Boztepe, bu bayram tatilinde görülmemiş bir kalabalığa ev sahipliği yaptı. Her geçen gün artarak ilgi gören paraşüt uçuşlarının da büyük dikkatle takip edildiği Boztepe'ye ulaşımda vatandaşlar yine teleferiği tercih etti." ifadesini kullandı.

Tatilin ilk gününden itibaren şehrin eşsiz manzarasını izlemek için teleferik yolculuğunu seçen vatandaşların alt ve üst teleferik istasyonlarında uzun kuyruklar oluşturduğuna dikkati çeken Yılmaz, 0-6 yaş gurubunun ücretsiz kullandığı teleferiğin, 9 günlük Kurban Bayramı tatili süresince yaklaşık 100 bin kişiyi taşıdığını kaydetti.

BOZTEPE'YE İLGİ GİDEREK ARTIYOR

Türkiye'nin turizm ve cazibe merkezlerinden biri haline gelmeye başlayan Boztepe'ye ilginin artarak devam etmesini beklediklerini belirten Yılmaz, Boztepe'deki cazibe alanlarının artırılması için çalışma yürüttüklerini vurguladı.

BOZTEPE'YE 4 MUHTEŞEM PROJE DAHA GELİYOR

Yılmaz, Boztepe'ye çıkan yerli ve yabancı misafirlerin burada daha çok zaman geçirebilmesi ve çeşitli aktivitelerde bulunabilmesi için Macera Parkı Projesi'ni hayata geçireceklerine işaret ederek, park dışında yaklaşık 30 bungalov ev, seyir terası ve dünyanın en uzun merdiveni olma özelliği taşıyan merdiven projesi gibi birçok yatırımları olacağını bildirdi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 10
  • ömer 5 yıl önce Şikayet Et
    ama türkiyede kriz var millet nasıl para buluyor bilmiyorum turizm tatil gelirleri tavan yapmış ama türkiyede kriz var
    Cevapla
  • şenol 5 yıl önce Şikayet Et
    şu rezalet trafiğe bir çözüm bulun önce istanbuldan beter trafik var.
    Cevapla
  • REİS 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu teleferik kelle başı 10 TL alıyor. 9 gün de 1.000.000 TL Allah bereket versin.
    Cevapla
  • bahattin reis 5 yıl önce Şikayet Et
    Enver başkan iyi hizmet ediyor orduya. ordunun geleceği için gelecek dönemde Enver başkanı görmek istiyoruz. Durmak yok, çalışmaya devam!
    Cevapla
  • Ejder 5 yıl önce Şikayet Et
    Ya kardeşim iyi hoşda geçenlerde gittim 2 dondurmaya 30 tl aldılar.Kimse kimseyi kandırmasın şimdi herşey ticarete dökülmüş.Belediyeler halka hizmet için değilde halktan nasıl para koparırız anlayışı hakim.Karadeniz turu yaptım ayderde 2 kahve 50 tl rizede ziraat çay bahçesinde 10 tane kurupasta 30 tl karagölde 1 litre fanta 10 tl.Herşey faiş herşey para
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi