Acılı anne FETÖ'cüye seslendi: Gözümün içine bak!

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminde komuta merkezi olarak kullandığı Akıncı Üssü'ndeki eylemlere ilişkin davaya devam edildi.

Acılı anne FETÖ'cüye seslendi: Gözümün içine bak!
Acılı anne FETÖ'cüye seslendi: Gözümün içine bak!
GİRİŞ 11.09.2018 16:56 GÜNCELLEME 11.09.2018 17:00
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Oğlunun şehit düşmesine neden olan bombayı atan sanık eski pilot Müslim Macit ile göz göze gelmek istediğini belirten bir şehit yakını, "Müslim Macit kalk ayağa ve gözlerimin içine bak" ifadelerini kullandı.

Ankara 4. Ağır Ceza Mahkemesince, Sincan Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü'ndeki salonda görülen duruşmada, Akıncı Üssü'nden havalanan savaş uçaklarının bombalaması sonucu şehit düşenlerin yakınları müşteki sıfatıyla beyanda bulundu.

 

 

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nin önüne atılan bombalar sonucu şehit düşen Mutlucan Kılıç'ın annesi Yıldız Kılıç da aradan iki yıl geçmesine rağmen acısının dinmediğini dile getirerek, oğlunun katillerinin en ağır şekilde cezalandırılmasını istedi.

''MÜSLİM MACİT KALK AYAĞA VE GÖZLERİMİN İÇİNE BAK''

Oğlunun şehit düşmesine neden olan bombayı atan sanık eski pilot Müslim Macit ile göz göze gelmek istediğini belirten Kılıç, "Başkanım acım dinmiyor, acımın dinmesi için onunla göz göze gelmek istiyorum. Müslim Macit kalk ayağa ve gözlerimin içine bak" ifadelerini kullandı.

Şehit Mustafa Solak'ın eşi Melek Solak ise duruşmaya katılma talebinde bulunarak, Müslim Macit başta olmak üzere bütün darbecilerden şikayetçi olduğunu söyledi. 

Müşteki Gürsel Kaymakçı da şehit Alper Kaymakçı'nın babası olduğunu kaydederek, "Oğlum yaşamının en güzel yıllarında darbeci hainlerin attığı bomba ile hayattan koparıldı. Oğlumun katillerinden şikayetçiyim, en ağır şekilde cezalandırılmalarını talep ediyorum." diye konuştu.

DARBECİLERDEN ŞİKAYETÇİ OLDU

Akıncı Üssü nizamiyesinde bir gurup sivil ile darbecileri protesto ettiği sırada üzerine açılan ateş sonucu şehit olan Hasan Yılmaz'ın eşi Dilek Yılmaz, darbecilerden şikayetçi olduğunu dile getirdi.

Şehit Ali Anar'ın eşi Nuray Anar, şehit Lokman Biçici'nin babası Recep Biçici, şehit Ömer İpek'in kardeşi Döndü İpek ve şehit Mustafa Koçak'ın eşi Zübeyde Koçak da darbecilerden şikayetçi olduklarını ve davaya katılmak istediklerini ifade etti.

YORUMLAR 13
  • izmir-dobracı 5 yıl önce Şikayet Et
    sana bu emri kim verdi karşılığında sana ne vaat ettiler dindarım diyorsunuz milleti tarıyorsunuz bu nasıl dindarlık itoğlu it dememişmi.anne
    Cevapla
  • fuzul 5 yıl önce Şikayet Et
    idamın gelmemesi bazı belaların gelmesi olabilir..her yönden. (siyasi, afaki)
    Cevapla
  • Vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne desek faydasız Allah sabırlar versin şehit ailelerine. Bu hainleri beslemek ömür boyu benide rahatsız ediyor. En ağır işler yapmaları lazım bunların. Nasıl olsa idam çıkmayacak. Bari ağır iş yapsınlar. Boş boş yatmasınlar
    Cevapla
  • oguz 5 yıl önce Şikayet Et
    bu itin hala nefes alması zoruma gidiyor arkadaş benim mehmedim topraga düşecek bu it yaşayacak
    Cevapla
  • tayfur yıldırım 5 yıl önce Şikayet Et
    Orda duruşma salonundan çıkışta hainlerin aileleri şehit ailelerine saldırıyor kimsenin bişey yaptığı yok böyle bir başıboşluk bu kadar şeyden sonra hala yaptıklarına bak ne kadar rahatlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yüksek İstişare Kurulu toplantısında "anayasa" ele alındı
Büyükekşi'yi gönderecek imza sayısına ulaşıldı!