İstanbul semalarındaki o cisimler bakın neymiş!

Acıbadem'de bir evden çekilen görüntülerde, yabancı cisim söylentilerini ve dünya dışı varlıklara dair tartışmaları yeniden gündeme taşımıştı ancak konunun uzmanı Dr Marco Langbroek cisimlerle ilgili son noktayı koydu.

GİRİŞ 29.09.2018 09:40 GÜNCELLEME 29.09.2018 10:39
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

İstanbul'da dün akşam saatlerinde oldukça ilginç görüntüler kaydedildi. Amatör bir kamerayla görüntülenen gökyüzü cisimlerinin ne olduğu sosyal medyada tartışmalara sebep olmuştu.

Konuyu araştıran Gökhan Ertaş Sosyal medya'da meteorlar, asteroidler ve uyduların yörüngesi konusunda dünyaca ünlü uzman Dr Marco Langbroek'e sordu. Langbroek cismin göktaşı yada uzay enkazı değil askeri amaçlı kullanılan 'paraşütlü aydınlatma fişeği' olduğunu söyledi.

 

 

 



Ancak askeri aydınlatma fişeğinin o anda ne amaçla kullanıldığı hakkında araştırmalar devam ediyor. 

YORUMLAR 18
  • meyyid 5 yıl önce Şikayet Et
    Mesela; Hz. Cebrail’in Hz. Meryem’e düzgün bir insan şeklinde görünmesi buna işaret etmektedir. Ayrıca Cebrail (a.s), hem asli heyetiyle(1), hem de sahabeden Dıhyetü’l-Kelbi(2) şeklinde Peygamberimize görünmüştür. Bunu da yalnız Peygamberimiz (s.a.v) değil yanında bulunan ashabı da görmüştür. Bu hadis tevatür derecesinde sağlam olarak ve “Cibril” hadisi adıyla rivayet edilmiş ve böyle meşhur olmuştur.İslam kaynaklarında Azrail ve Cebrail’in ve Allah’ın takdir ettiği diğer bazı meleklerle cinlerin de farklı şekillerde temessül ederek insanlara görünebileceklerine dair görüşler vardır.
    Cevapla
  • KD, ingiltere.. 5 yıl önce Şikayet Et
    En güzel yorum olsun istiyorum.. Gençlerimiz hayret ifadelerini "Ohaaa " diye tepki veriyor, bu o ışıklardan daha düşündürücü..
    Cevapla
  • lamirage 5 yıl önce Şikayet Et
    isaret fişeği gemilerde de olur 40 saniye yanar
    Cevapla
  • izmirli 5 yıl önce Şikayet Et
    Bunların aynısı izmirde görüntülenmişti.Ama hava daha açıktı.Bulut yoktu.Güpegündüz hava açık olduğu zamanda mı aydınlatma fişeği kullanıyorlar.Komik yani birilerinin yazdıkları. Ufo bunlar ufo.Sadece halkı tedirgin etmemek için aydınlatma fişeği deyip geçmişler.Anlayın işte.
    Cevapla
  • balinalar kurtulsun 5 yıl önce Şikayet Et
    dogru söylemiş comet ( komet) atmışlar aydınlatma fişeği gündüz o şekilde görūnür gece olsaydı lamba gibi aydınlatırdı ayrıca hiçbir zararı olmaz kimseye
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsmailağa liderini yurt dışına götürmeye çalışmışlar! İkinci Gülen vakası böyle önlenmiş
Kadınların futbol maçında kavga çıktı! 7 kişi yaralandı...