'Aydınlı cinci hoca' tutuklandı

AYDIN'ın Bozdoğan ilçesinde, medyumluk yapan ve 'Aydınlı cinci hoca' olarak bilinen Mehmet Pala (36), dün polisin düzenlediği operasyonla gözaltına alındı. Pala, emniyetteki ifadesinin ardından bugün sevk edildiği adliyede tutuklandı.

GİRİŞ 19.10.2018 06:53 GÜNCELLEME 19.10.2018 09:37
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

Olay, dün akşam saatlerinde Bozdoğan'da meydana geldi. Kendisini medyum olarak tanıtan ve Aydınlı cinci hoca olarak bilinen Mehmet Pala'nın sosyal medyadaki paylaşımlarının şikayet edilmesi üzerine polis tarafından incelemeye alındı.

Yapılan incelemenin ardından Pala, dün evine yapılan baskınla gözaltına alındı. İfadesi alınmak üzere emniyete götürülen Pala, işlemlerinin tamamlanmasının ardından bugün sevk edildiği adliyede tutuklandı.

 

 

 

YORUMLAR 39
  • hako 5 yıl önce Şikayet Et
    Al iste bi ariza daha lan noluyo bunlara allah allaaah bismillah lan oglum siz kafayimi kirdiniz sen neyin hocasisin
    Cevapla
  • Hasan 5 yıl önce Şikayet Et
    Hala bu tip şarlatanlara inanan insanlar var. Yahu bunlar söğüşcü, Cenab_ı Allah 'ın vereceği şifayı bu sahtekarlar mı verecek...
    Cevapla
  • KaFKaS CePHeSi 5 yıl önce Şikayet Et
    bence önce bu adamın tedavi olması lazım. içine cin kaçmış
    Cevapla
  • gresunlu 5 yıl önce Şikayet Et
    milletde bunlara hâlâ gidiyorya pes doğrusu
    Cevapla
  • Mavi 5 yıl önce Şikayet Et
    Hastalığınız varsa duaları kendiniz okuyun veya bir yakınınıza okutun.Günahlardan uzak sade bir hayat yaşayın bol sadaka verin.Boş durmayın hayırlı işlerle meşgul olun yürüyüş yapın Allaha tevekkül edin herşey gibi hastalık ve sıkıntılarda geçer gider ne kaldı ki dünyada sabredin, insanlardan helallik alın dua alın .Gerekirse insaflı bir dr verdiği hafif ilaçlardan destek alabilirsiniz.Allah bizi paragöz hoca ve doktorlardan muhafaza etsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
HDP binasından PKK'ya bağış kutusu çıktı
Bu soykırım değil de ne?Sorusunu soran sanatçının klibi dünyada ses getirdi