Görür görmez yetkilileri aradı! Korkunç manzara

Kırıkkale'de, besici Hüsamettin Işık'a ait ahırda bulunan 17 büyükbaş, henüz belirlenemeyen nedenle öldü. Ahırda inceleme yapan Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, hayvanların bölgeye yıldırım düşmesi sonucu ölmüş olabileceğini söyledi.

Görür görmez yetkilileri aradı! Korkunç manzara
Görür görmez yetkilileri aradı! Korkunç manzara
GİRİŞ 21.10.2018 17:09 GÜNCELLEME 21.10.2018 17:11
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Yuva Mahallesi'nde besicilik yapan Hüsamettin Işık, sabah saatlerinde hayvanlarının bakımını yapmak için ahıra girdiğinde 17 hayvanın öldüğünü, 2 hayvanın da rahatsızlandığı fark etti. Işık, durumu Tarım ve Orman Müdürlüğü'ne bildirdi. İhbar üzerine gelen Tarım ve Orman Müdürlüğü Hayvan Sağlığı Şube Müdürlüğü ekipleri, ölen hayvanlar üzerinde incelemede bulundu. 

Hayvanların yıldırım düşmesi sonucu ölmüş olabileceğini ifade eden ekipler, kesin ölüm nedeninin hayvanlardan alınan örneklerin incelenmesi sonucu anlaşılacağını ifade etti.

 

 

Besici Hüsamettin ışık ise hayvanlarının yemden dolayı ölmüş olabileceğini belirterek, sabah ahıra geldiğinde 17 hayvanın öldüğünü, 2 hayvanın da can çekiştiğini söyledi. Rahatsızlanan 2 hayvanın ekiplerin müdahalesiyle daha iyi duruma geldiğini belirten Işık, 100 bin liranın üzerinde zararının olduğunu ifade etti. 

YORUMLAR 4
  • KBRN Uzmanı. 5 yıl önce Şikayet Et
    KBRN ekibi nerede? Yine siyanür ise? Radyoaktif madde ise? Gelsin Tarım Bakanlığı memurları, kireç atıp gömsün tamam. Aaaah ah.
    Cevapla
  • mehmet keskin 5 yıl önce Şikayet Et
    Aynı şekilde bir gecede 12 büyük baş hayvan 10 sene önce simav kütahyada da gerçekleşmiştir hastalık hala gizemini koruyor
    Cevapla
  • YAVUZ 5 yıl önce Şikayet Et
    Böyle şeyler genelde Avrupa ve Amerikadan uzak ülkelerde olur ilkel tekniklerle bişey olmaz düşüncesi ile ahıra topraklama yapılmazsa ekmek yediğin yere 1 kaç kuruş masraf yapmazsan eğer böyle olur kimsede sana acımaz Allah da acımaz
    Cevapla
  • Durak 5 yıl önce Şikayet Et
    ağır bir yorum olmuş. tamam tedbir açısından yüzde yüz haklısın ama belki Allah bu imtihan ile ona daha iyi bir imkan sunacaktır. belki malını ve günahlarını temizliyordur. belki hepimize örnek bir ikazdır. nereden çıkarıyorsunuz "Allah da acımaz" Rabbimiz merhametlilerin en merhametlisidir.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık
Dünya Bankası, "Emtia Piyasaları Görünümü" raporunun Nisan 2024 sayısını yayınladı