İki yüzlü CHP! 'İmamı mı keseyim?' demişti...

Ezanın aslının yasaklanmasını isteyen Öztürk Yılmaz'ı disipline veren Kılıçdaroğlu, ‘Camiyi basıp imamı mı keseyim’ diyen ezan düşmanı Sera Kadıgil’i milletvekili yaparak ödüllendirdi.

İki yüzlü CHP! 'İmamı mı keseyim?' demişti...
İki yüzlü CHP! 'İmamı mı keseyim?' demişti...
GİRİŞ 11.11.2018 13:27 GÜNCELLEME 11.11.2018 14:02
Bu Habere 93 Yorum Yapılmış

CHP'de yaşanan iki olay, Kemal Kılıçdaroğlu’nun İslami değerlere yönelik sözde hassasiyetinin göz boyamadan ve koltuk sevdasından ibaret olduğunu ortaya koydu. Ezanın aslının yasaklanmasını istediği için disipline sevk edilen CHP Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz, önceki gün düzenlediği basın toplantısında Kılıçdaroğlu’nu diktatörlükle suçlayarak tehdit ve hakaretler yağdırdı. 

 

 

DEFOLUP GİDECEKSİN 

Öztürk toplantıda Kılıçdaroğlu’na yönelik “İstifa etmiyorum, sıkıysa at beni, rezil kepaze ol. Defolup gideceksin. CHP’yi babanın tarlası gibi görüyorsun. Milletvekillerine robot muamelesi yapıyorsun” şeklinde ağır hakaretler savurmuştu. Öztürk’ün bu öfkesinin altında, genel başkanlık koltuğuna göz dikmesinin yanı sıra kendisi gibi ezana hakaret eden Sera Kadıgil’in ödüllendirilmesinin de olduğu öğrenildi. 

 

 

'CAMİYİ Mİ BASAYIM'

Öztürk Yılmaz'ı disipline veren Kılıçdaroğlu, “Uykumdan uyandıran ezan için camiyi basıp imamı mı keseyim” diye tweet atıp ezana saldıran Sera Kadıgil’e arka çıktı. O dönem parti meclisi üyesi olan Sera Kadıgil hakkında savcılık tarafından gözaltı kararı verildi. Bunun üzerine savcıya hakaretler yağdıran Kılıçdaroğlu vekillerine Kadıgil’i her platformda savunmaları için emir verdi. Kılıçdaroğlu ardından Kadıgil’i ilk seçimde İstanbul’dan milletvekili yaparak ödüllendirdi. CHP içinde Kadıgil’in aday gösterilmesine tepki gösterildi. Buna rağmen Kılıçdaroğlu’nun tehditleriyle itirazlar susturuldu. 

TEHDİT OLARAK GÖRDÜ

Bugüne kadar 9 seçim kaybeden ve buna rağmen istifa etmeyip koltuğuna yapışan Kılıçdaroğlu, kendisi için bir tehdit olarak gördüğü Yılmaz’la ilgili farklı bir tavır aldı. ‘Muhasebeci Kenan’ın, tek parti dönemindeki gibi ‘Türkçe ezan’ istemesini fırsat bilen CHP lideri, Yılmaz’ı anında disipline sevk etti. 

Sera Kadıgil’in İslam’a ve şehitlere yönelik hakaretleri büyük tepki çekmişti.

CHP’liler gözaltına alınan Kadıgil’e destek için yarışmıştı. 

KAYNAK: GÜNEŞ
YORUMLAR 93
  • afyonlu 5 yıl önce Şikayet Et
    bunlar müslümanligi inkar eden dolayisiyla aslinda kimliksiz bir hainler
    Cevapla
  • Mehmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne güzel kendilerini ifşa ediyorlar. Böylece CHP zihniyetinin hiç değişmediğini anlatmamız kolaylaşıyor.
    Cevapla
  • Kemal54 5 yıl önce Şikayet Et
    Ulan bu herifler bir de, benim odedigim vergiler ile maasini alip ve benim kutsal degerlerime satasiyor ya.. Benim payima; helal etmiyorum kardesim hakkimi..
    Cevapla
  • Zekeriya 5 yıl önce Şikayet Et
    Cahil halkin partisi, bunlar in en iyi yaptigi is din düsmanligi. Bunlar hala halki cahil saniyor. Artik millet okuyor her seyi görüyor anliyor, bunlara kanmaz. Bunlara sorsaniz Allah a inanirlar da, acaba hangi dindekine? Kinlerini kussunlarki iclerinde biraz olsun Allah korkusu olanda bunlara oy vermesin. Cahil halk partisine oy veren Müslüman kardeslerim bunlar bize düsmanlar.
    Cevapla
  • turan alpago 5 yıl önce Şikayet Et
    Ezan Türk ce okunsa sanki Camiden çıkmayacak. yahu kardeşim bireysel ibadetinde hangi dilde yaparsan yap kime ne.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı
Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın Londra'da PKK destekçisiyle görüşmesine tepki gösterdi