Denizli'de eğitim uçağı düştü

Denizli'de düşen keşif uçağının yeri tespit edildi. Uçağın Denizli Merkezefendi ilçesi güneyinde Babadağ'ın devamı seklinde uzanan Başkarcı Dağı'nda düştüğü saptandı. Ekipler enkaza ulaşmaya çalışıyor.

GİRİŞ 19.11.2018 11:59 GÜNCELLEME 19.11.2018 19:38
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış


Aydın'daki bir uçuş akademisine ait uçak, bugün saat 11.00 sıralarında eğitim için havalandı. Merkezefendi ilçesi yakınlarında 'acil durum' bilgisi alınan uçak ile saat 11.50 sıralarında irtibat kesildi.

Bunun üzerine hem Denizli hem de Aydın yönünden İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri, İtfaiye, Jandarma, Dağ Arama Kurtarma (DAK) ve Arama Kurtarma Derneği (AKUT) Denizli ve Aydın ekipleri arama kurtarma çalışması başlattı. Zorlu arazisi şartları ve yoğun sis nedeniyle güçlük yaşanırken, ekiplere bölgedeki çobanlar ve köylülerde arama kurtarma çalışmalarında destek verdi.

YERİ TESPİT EDİLDİ

Denizli'de düşen keşif uçağının yeri tesbit edildi. Uçağın Denizli Merkezefendi ilçesi güneyinde Babadağ'ın devamı seklinde uzanan Başkarcı Dağı'nda düştüğü saptandı. Ekipler enkaza ulaşmaya çalışıyor.

Pilot Hamdi Yılmaz'ın uçuş eğitimi verdiği öğrencisi Merve Altun'un Ege Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunu olduğu, 2 yıldır da uçuş eğitimi aldığı öğrenildi. 

YORUMLAR 15
  • meto 5 yıl önce Şikayet Et
    çok dikkatlisiniz. asker de arıyor. de dahi anlamında kullanılan ve ayrı yazılan. İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri, İtfaiye, Dağ Arama Kurtarma (DAK) ve Arama Kurtarma Derneği (AKUT) de arıyor. (osmana cevap)
    Cevapla
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah yardımcıları olsun. İyi haberleri olur inşaallah.
    Cevapla
  • Kursiyer 5 yıl önce Şikayet Et
    Uçak aydın Thy Akademiye ait.
    Cevapla
  • 2019 5 yıl önce Şikayet Et
    Özellikle özel eğitim kurslarındaki çok kullanılan uçaklar eski model olup birde bakımsızlık üstüne gelince bu tip kazalar çok olmaya başladı uçuş eğitim kurslarındaki uçakların denetimi arttırılması gerekir.
    Cevapla
  • asalet 5 yıl önce Şikayet Et
    cok uzucu bir olay
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Lokanta ve kafelerde yeni dönem! KDV oranları yükseltildi
Ebediyete uğurlanmak üzere memleketine gönderildi: Anadolu irfanının temsilcisiydi