Abdülaziz: İnfaz listesinde 7 kişi var!

Öldürülen Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı’nın yakın çalışma arkadaşı ve dünyanın gündemindeki isim Ömer Abdulaziz, konuştu. Abdülaziz, Kaşıkçı ile beraber infaz listesinde başka isimlerin de olduğunu iddia etti.

GİRİŞ 07.12.2018 10:36 GÜNCELLEME 07.12.2018 10:46
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

İstanbul’daki Suudi Başkonsolosluğu’nda 2 Ekim’de öldürülen Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı’nın eski çalışma arkadaşı ve dostu Ömer Abdulaziz, çarpıcı yeni açıklamalarda bulundu. Son olarak Kaşıkçı ile yaptığı WhatsApp yazışmalarının bir İsrail yazılımı tarafından hacklendiğini belirterek bu ülkeye dava açacağını söyleyen Abdulaziz, elinde Kaşıkçı gibi öldürülmek istenen isimlerin listesinin olduğunu iddia etti. Abdulaziz, “Elimde 7 kişilik bir liste var. Selman’ın öldürmek istediği isimler. Bunlardan birisi Cemal’di. Birisi de benim. Diğer 5 ismi açıklayamam. Zamanı gelince açıklayacağım” dedi. Abdulaziz, bir önceki açıklamalarında Kaşıkçı’dan önce kendisinin öldürülmek istendiğini, ancak tuzağa düşmediğini söyledi.

 

 

BU İŞİN İÇİNDE ABD VE CIA OLABİLİR

ABD Başkanı Donald Trump’ın Kaşıkçı olayına ilişkin tutumunu değerlendiren Ömer Abdulaziz, “Cemal Kaşıkçı Başkan Trump’ı ve damadı Kushner’i sevmiyordu. Muhtemelen Cemal’in nişanlısı Hatice de bundan dolayı Beyaz Saray’ın davetini kabul etmemiştir. ABD Suudi Arabistan’ı sağıyor. ABD ve CIA bu işin içinde olabilir” dedi.

36 DAKİKALIK SES KAYDI

Abdülaziz, elinde bir de ses kaydının olduğunu da iddia etti. Ses kaydının kimlere ait olduğu konusunda da suskunluğunun şimdilik devam edeceğini ifade eden Abdülaziz, “Ancak şunu söyleyebilirim, kayıttaki kişilerden biri 5 kişilik listedeki isimlerden biri. Diğeri ise Suudi istihbaratındaki çok önemli ve bilinen bir isim. Yayımladığımızda herkesin, sesinden, kolaylıkla tanıyabileceği bir isim” dedi. 

KAYNAK: AKŞAM
YORUMLAR 13
  • u mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    o ilgili kişilere vermiştir ismi. büyük ihtimalle zaten bilinen kişiler. prens salman ı kim eleştirdi topun ağzında
    Cevapla
  • YAHUDİ DÜŞMANI 5 yıl önce Şikayet Et
    KAŞIKÇI cinayetini türkiyeye yıkmaya kalkmak abd ve CIAnın asıl amacıydı. ama LA GALİBE İLLALAH tuzakları bozan ALLAHIM abd yi yine ofsayta düşürdü KATİL SALMAN ve SARI ÇİYAN dır.nokta
    Cevapla
  • Amaç nedir? 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne kadar saçma açıklama lar madem elinde belgeler var bize gel koruma verilsin olayda açığa çıksın şimdi abd seni rahatmı bırakacak? Madem ortaya çıktın ver isimleri suyu bulandırmak bu olsa gerek...
    Cevapla
  • u mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    Sen ne konuştuğunun farkındamısın. her şey ulu orta açıklanırmı. adam ne desin. listenin başında ben vardım diyor.
    Cevapla
  • Nht 5 yıl önce Şikayet Et
    Zaten abd nin amaci kasikci cinayeti uzerinden yalnizlasan suudileri destekleyip sagmak su an gayet basarili gidiyor bunu arkasinda amerikan istihbarati var zeki adamlar oyunu kendileri oynuyor
    Cevapla
  • Gurbetci 5 yıl önce Şikayet Et
    Turkiye Baskanina guven. Insan olarak ve Ulke olarak Reis ve Turkiyemizden baskasi seni desteklemez. Koruma altina alinirsin. Mit Ozelharekat ALLAHIN izniyle seni korumasi altina alir. Uzerine geleni ise kurtkapani hilal taktigi misali bogar bozguna ugratir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye ile Irak arasında yeni dönem! İşte madde madde 26 anlaşma
Şaban Sevinç: Atatürk'e rahmetli demeyin