1600 derecelik çelik eritme kazanında feci ölüm!

Samsun'da, demir çelik fabrikasında çalışan işçi Adem A. (34), 1600 derece ısıda çalışan çelik eritme kazanının içerisine atlayarak yaşamına son verdi.

1600 derecelik çelik eritme kazanında feci ölüm!
1600 derecelik çelik eritme kazanında feci ölüm!
GİRİŞ 24.12.2018 09:30 GÜNCELLEME 24.12.2018 09:30
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Olay, Samsunun Tekkeköy ilçesindeki Yeşilyurt Demir Çelik Fabrikası'nda dün saat 16.30 sıralarında meydana geldi. Fabrikada çelik eritme kazanın çevresinin temizlikçisi olarak çalışan, evli ve 2 çocuk babası Adem A., 1600 derece sıcaklıkta bulunan kazanın içerisine atlayarak yaşamına son verdi.

2011 yılında fabrikadaki işine başlayan Adem A.'nın, saat 16.00daki vardiyasına geldikten yaklaşık yarım saat sonra kendisini kazanın içerisine bıraktığı anların güvenlik kamerasına yansıdığı belirtildi. Olaydan sonra fabrika yönetimi diğer çalışanlara da 2 gün idari izin verdi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

YORUMLAR 12
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Yadırgamamak lazım insanları ruh hali bozulduğunda yapıyorlar maalesef Allah ın ipine sarılmak lazım
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    İntihar eden kişi eger aklı başındaysa kıyamet kopana kadar o canına kıydıgı şekilde acı cekecek RABBİM hepimize iman akıl fikir saglık versin
    Cevapla
  • sionizm 5 yıl önce Şikayet Et
    rabbimiz affetsin.
    Cevapla
  • abdullah 23 5 yıl önce Şikayet Et
    hakikat ilmi insana her şeyin Allah'tan geldiğini ama kimin eliyle gelirse gelsin önemli olmadığını öğrenmesidir.hayırda şerde Allahtan gelir.ya günahlarımıza kefaret olur ya da imtihandır.Allah dilemezse yaprak düşmez tevekkül sahibi olup sabretmek lazımdır. peygamberlerin hayatlarına bakarsak ne büyük imtihanlar yaşadıklarını görürüz.
    Cevapla
  • syr78 5 yıl önce Şikayet Et
    valla arkadaşlar şu bir gerçek ki imtihanlar inanan insanlar içindir. eğer sıkıntılara kedere sağlıkta hele hele aşk meşkle cinnet geçirip intihar edenler bilmelidir ki Allah a isyan etmiş olur Rabbim kimseyi sıkıntılara düşürmesin yoksa bu arkadaşımız ateşe atlayarak bundan kat ve kat azabı olan cehenneme atladı kim bilir ..ama kendine yazık etti .Rabbim imanımızı tam manası ile güçlü kılsın herkes dertli herkes sıkıntılı bu hayat böyle sınavımız bu her şeye rağmen Rabbimize sığınalım inşlh
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TÜİK son verileri paylaştı! Hangi ilin nüfusu ne kadar oldu...
Türkiye 23 Nisan'ı kutluyor: Numan Kurtulmuş Birinci Meclis'te konuştu