İlk kez anlattı: Erdoğan odasına çağırdı ve...

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki adaylık sürecinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la yaptığı konuşmayı ilk kez anlattı.

GİRİŞ 27.12.2018 14:09 GÜNCELLEME 27.12.2018 14:13
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

Haber'de  konuşan AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhasek Ankara için gerçekleştireceği projelerden adaylık sürecine kadar bir çok çarpıcı açıklamada bulundu.



ADAYLIK SÜRECİNİ İLK KEZ ANLATTI

Özhaseki adaylık sürecinde Erdoğan'la yaptığı konuşmayı şöyle anlattı;

 

 

"Cumhurbaşkanımız beni odasına kabul edip, fikrini açtı. Hiç beklemiyordum, şaşırdım. 'Efendim bu bir emir mi yoksa benim fikrimi mi soruyorsunuz' dedim. 'Emir ama istersen fikrini de söyle' dedi. 'Efendim ben her yere adaylar buluyorum, Ankara'ya aday bulayım siz benden vazgeçin' dedim. Yok dedi, o zaman emrediyorsanız tamam dedim. Çünkü şimdiye kadarki bütün işlerimde Cumhurbaşkanımızın takdirleri vardı. Göreve talip olunmaz, görev verilirse üstlenir.  Cumhurbaşkanımızın teklifini uzun süre eşimden bile sakladım"

ANKARA İÇİN ÇEVRECİ PROJELER

"İnşaat temelli bir vaat peşinde değilim. Çevreci yeşil sosyal projelerle 11 başlık belirledik.Çok önemli ulaşım projelerim var. inşallah 10 yerde millet bahçesi yapacağız.Planlarda yeşil alan olarak görülen yerler yeşil kalacak.İstişare etmeden karar vermeyeceğiz.İhaleleri canlı yayınlarım. Herkes görsün.Yıkılan binanın yerine 15 katlı binaya asla izin vermeyeceğiz."

 

 

 

YORUMLAR 37
  • İzmirli. 5 yıl önce Şikayet Et
    Sn. Gökçek Ankara'yı ihya etmiş zaten maşaAllah. Muhafaza etseniz bile yeter.
    Cevapla
  • angaralı 5 yıl önce Şikayet Et
    sayın başkanım biz millet bahçesinde yeşillik yemeyeceğiz. siz yinede inşaata ağırlık verin. ankarada sanayimi varda biz çalışmıyoruz. ankaranın %75 i inşaattat gelir kazanıyor. buna lütfen bir daha göz gezdirirseniz iyi olur. başarılar dilerim.
    Cevapla
  • Momedo 5 yıl önce Şikayet Et
    1 kenara not edelim güzel 1 uygulama iş dünyası ve millet için.İhaleleri canlı yayınlarım. Herkes görsün
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    İyi başkan
    Cevapla
  • osman 5 yıl önce Şikayet Et
    Belediye başkan adayları büyük şehirler için yeşil alan planlaması yapmalı. Ankara'nın çevresindeki hazine arazileri tamamen ağaçlandırılmalıdır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!