İbrahim Kalın'dan ABD'li senatöre sert tepki

ABD'li senatör Lindsey Graham'ın sosyal medya hesabında yaptığı açıklamalara Washington Büyükelçisi Serdar Kılıç'ın ardından Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da sert tepki gösterdi.

İbrahim Kalın'dan ABD'li senatöre sert tepki
İbrahim Kalın'dan ABD'li senatöre sert tepki
GİRİŞ 31.12.2018 13:04 GÜNCELLEME 31.12.2018 14:38
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

ABD'li senatör Lindsey Graham'ın "Başkan, Suriye'den söz konusu olabilecek herhangi bir çekilmede şunları temin etmiş olacak: Bir, DEAŞ tamamen imha edilmiş olacak. iki, İran boşalan yerlere yerleşmeyecek. Üç, Kürt müttefiklerimiz korunmuş olacak" şeklindeki paylaşımına Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın yanıt verdi.

 

 

Kalın Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda Graham'a "Sevgili @LindseyGrahamSC, terörist PKK ile Suriye şubesi PYD & YPG arasındaki doğrudan bağlantıyı herkesten daha iyi biliyorsunuz ve bunu halka da açık olarak ifade ettiniz. Teröristler müttefikleriniz olamaz. DAEŞ'ın Müslümanları temsil etmediği gibi, PKK da Suriye'deki ya da başka yerlerdeki Kürtleri temsil etmiyor" dedi.

YORUMLAR 18
  • kurt 5 yıl önce Şikayet Et
    daha sert tepki bekliyordum....
    Cevapla
  • kainat 5 yıl önce Şikayet Et
    Cümlenin başındaki "Sevgili" ifadesi hariç yerine oturan bir cevap olmuş, sayın Kalın'ı tebrik ediyorum.
    Cevapla
  • Alpagu 5 yıl önce Şikayet Et
    herşey kendi kurdukları örgütleri siyon emri ile dünya kamuoyu gözünde nizami gösterme çabası. bunu bu vakitten sonra biz yemeyiz, lakin vazgeçecekleri yok. kendi aralarındaki iktidar ve güç savaşında, kurulan örgütlere çökme manevraları var. hangisi kazanırsa hazır örgüte çökecek. ingilizlerin kurduğu fetöye cia nın çökmesi gibi
    Cevapla
  • vatansever 5 yıl önce Şikayet Et
    yola devam, obusler ucursun havaya, bunlarin burunlari kanamadan, pes etmezler.....
    Cevapla
  • mert 5 yıl önce Şikayet Et
    biz bildigimiz yoldan devam ettikce hainler gallesler terörüstler ve onlarijn sevicileri perisan oluyorlar olmayada devam edecek
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
S&P, Fed'in ilk faiz indirimini aralıkta bekliyor
Biden'dan Filistin'e destek gösteri hakkında açıklama