Erdoğan'dan Deniz Çakır'a sert tepki!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan partisinin grup toplantısında konuştu. Erdoğan, Deniz Çakır'ın başörtülü genç kızlara sözlü tacizine değinerek, "Adı da sanatçıymış. Peh. Bu ülkenin başörtülü hanımlarına 'Suudi Arabistan'a gidin' demek, faşistliğin dik alasıdır. Bu CHP zihniyetidir. Dert başka" dedi.

GİRİŞ 08.01.2019 13:19 GÜNCELLEME 08.01.2019 13:19
Bu Habere 118 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti TBMM grup toplantısında konuştu. Geçtiğimiz günlerde Deniz Çakır'ın bir kafede başörtülü genç kızlara sözlü tacizi ile ilgili konuşan Erdoğan şöyle konuştu: 

 

 

"Adı da sanatçıymış. Peh. Bu ülkenin başörtülü hanımlarına 'Suudi Arabistan'a gidin' demek, faşistliğin dik alasıdır. Bu CHP zihniyetidir. Dert başka. Ne derseniz deyin bu ülkede insanların yaşam biçimine karışan CHP zihniyetidir. AK Parti yaşam şekillerini garanti altına alan bir partidir. Makarnacı, kömürcü diyerek aşağılayanların faşistlerin lime lime üzerilerinden dökülmektedir. Demokrasilerde herkesin inancına saygı duyulmalıdır. Başı açıklar, sakallılar, sakalsız diyerek ayrılmaz."

YORUMLAR 118
  • Ayasofya açılsın 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu ülke Müslümanları olarak her zaman arkandayız reis dik dur
    Cevapla
  • Letaif 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne adını biliyordum ne de filmlerini izledim.Kanalları karıştırırken gözüme takılmış o kadar.Şimdiki sanatçıların isimlerini de öldükleri zaman medyadan görüyorum.O kadar.Yerli filmleri-artık ne kadar yerliyseler-hiç izlemiyorum.Önceden bizde bir antipati oluşturduklarından dolayı..
    Cevapla
  • Birol 5 yıl önce Şikayet Et
    Kendine ve yaşantısına layık konuşmuş rollerini hissederek yaşamış
    Cevapla
  • cansız 5 yıl önce Şikayet Et
    kos koca bir ülkenin başkanının uğraştığı konuştuğu konulara bak.
    Cevapla
  • Dadaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Başkan olmak böyledir cansız sen anlamazsın Her türlü haksızlığı dile getirmeli Başkan susarsa bunun gibi sanatçı müsvetteleri meydanı boş bulurlar...
    Cevapla
  • CHP de dur 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah bunlara fırsat vermesin, adamların seçim vadi başörtüsü yasağını tekrar getirmekti.Siyasetçizide aynı sanatçısıda, başka destekleyen de aynı zihniyet.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Teleferik faciasından önceki 5 dakika ortaya çıktı! Her ne olduysa 25 saniye sonra oluyor
Sİyonist İsrail destekçisi Alman Cumhurbaşkanı'na  "Leva Palestina" şarkısı dinlettiler