Dolandırıldığını iki gün sonra anladı...

Lüleburgaz ilçesinde bir kişi, telefonda kendilerini polis olarak tanıtan dolandırıcılara 100 bin euro verdiğini öne sürdü.

Dolandırıldığını iki gün sonra anladı...
Dolandırıldığını iki gün sonra anladı...
GİRİŞ 09.01.2019 10:18 GÜNCELLEME 09.01.2019 10:19
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Emniyete başvuran N.Ş. ifadesinde, ev telefonundan arayan bir kişinin kendisini polis olarak tanıtarak kimlik bilgilerini teyit ettirdiğini anlattı. 

 

 

Telefondaki kişinin ziynet eşyaları ve bankada parasının olup olmadığını sorduğunu, bunun üzerine bankada 700 bin lirasının olduğunu söylediğini aktaran N.Ş, "Bana, 'Bu para FETÖ tarafından çekilecek, onlar çekmeden paranızı çekmeniz gerekiyor' dedi. Bankaya giderek 100 bin euro çektim. Bankadan geldikten sonra evin telefonu çaldı ve açtığımda 'Evinize şimdi bir kişi gelecek ve parayı ona teslim edin' denildi. Daha sonra kapıya gelen 20'li yaşlardaki kişiye parayı teslim ettim. 2 gün sonra ise dolandırıldığımı anladım." dedi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 17
  • vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    devlet bu konuya bir çare bulması imkansız derecede az. bizim millete uyarı, ikaz filan işlemez daha doğrusu anlamaz. kanun çıkartacan parasını veya değerli eşyasını kaptırana 10 yıl hapis cezası verecen bakın biçak gibi bu olayların sonu kesilir.
    Cevapla
  • ramazan37 5 yıl önce Şikayet Et
    Abicim bu nedir ya? Kamu spotu var heryerde afişler var. Polis asker hakim savcı nın senin paranla ne işi olur? Yazık bee azda değil.....
    Cevapla
  • Tülay 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar cahil olamaz bir insan ya hadi bankaya inandın evine gelene nasıl güvendin
    Cevapla
  • Selim 5 yıl önce Şikayet Et
    Şaka herhalde! Yurdum insanı uyanıktır! Yaş tahtaya basmaz!
    Cevapla
  • zafergülten 5 yıl önce Şikayet Et
    millet tv de dizilere,eğlence praoğramlarına bakacağına,birazda haberleri izleyip bu dolandırıcılıklar hakkındaki haberleri izlese,başlarına bu gelmez.birisi aradımı .....ha tv bu kişilerin dolandırıcı olduğunu söylemişti der.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin en iyi işverenleri belli oldu! 600’den fazla şirket analiz edildi...
Kuduz riskli temas sayısında korkunç rakamlar: Son 15 yılda 4 milyon kişiye yaklaştı!