Bir köpek vakası daha! Çocuğa saldırdılar!

Mardin'in Ömerli ilçesinde, okul çıkışı evine giden 7 yaşındaki ilkokul öğrencisi, başıboş köpeklerin saldırısı sonucu yaralandı.

GİRİŞ 10.01.2019 19:13 GÜNCELLEME 10.01.2019 19:14
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Alınan bilgiye göre, ilçe merkezinde Atatürk İlkokulu öğrencisi Emre Çiftçi (7), okul çıkışı evine giderken başıboş köpeklerin saldırısına uğradı.

 

 

BAYGIN OLARAK KURTARILDI

Saldırıda 5 yerinden yaralanan Çiftçi, çevreden yetişenlerin müdahalesiyle baygın olarak kurtarıldı.

 

 

ANKARA'YA GÖNDERİLDİ

Mardin Devlet Hastanesine getirilerek aşıları yapılan Çiftçi'nin, kuduz şüphesiyle vücudundan alınan numuneler Ankara'ya gönderildi.

Çiftçi'nin hastenedeki tedavisi sürüyor.

4 KÖPEK BİRDEN SALDIRDI

Küçük çocuğun amcası Veysi Çiftçi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, başıboş 4 köpeğin o sırada okuldan çıkan yeğenine saldırdığını belirtti.

KURTARILMASAYDI KÖPEKLER ÇOCUĞU PARÇALAYACAKTI

Yeğeninin birçok yerinden yaralandığını anlatan Çiftçi, "Saldırı esnasında bayılmış oradan geçen bir kişinin görmesiyle kurtarıldı. Eğer onu kurtarmamış olsaydı, köpekler yeğenimi parçalayacaktı. Kayseri'de yaşanan olaydan daha berbat, daha fecisini yaşayacaktık. Kafasından ve vücudunda ısırıklar var." diye konuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 27
  • Görele 5 yıl önce Şikayet Et
    Hayvan hayvanlığını yapıyor biz insanlığımızı yapıyormuyuz acaba...
    Cevapla
  • Görele 5 yıl önce Şikayet Et
    Sen hayvanda sevmiyorsun insanı hiç sevmiyorsun sen ilk önce kendini sev sonra hayvan seversin egosunu tatmin etmek için evinde hayvan besliyorlar piskolejik sorunu olan insanlar bunların sorunu giderilmeli durum hiç hoş değil sayın yetkililer....
    Cevapla
  • duyarlı olmalıyız 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu konuda belediyelere yetki ve görev verilmiş toplanması ,kısırlaştırılması gibi belediyeyi arıyorsun şurada şurada insanları rahatsız eden köpek var diyorsunuz belediyedeki görevli kulağında küpe varsa ALAMAYIZ diyor küpesi var ama sahipsiz diyoruz belediye küpe taktı onları toplayamayız diyor illaki de birisine saldırmalarmı lazım illakide birinin canı mı yanacak yada canı yanan biri vurunca ne olacak masa başında ahkam kesmekle olmuyor gel de geç bakalım yanlarından yada birisinin vurması mı lazım burası afyon her yer köpek dolu organize sanayi çöp yolu,sonradan mh. olan köyler daha bir çok yer
    Cevapla
  • yemek bırakın 5 yıl önce Şikayet Et
    belediyeler ve durumu uygun olanlar yol kenarlarına hayvanlar için yiyecek koyun, hayvanlar aç kış soğuk geçiyor ve açlıktan saldırganlaşıyorlar anlayın artık ve acıyın bu hayvanlara.
    Cevapla
  • Mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    Hadi hayvancılar neredesiniz,nerede sizin sevginizzzzz ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'de seçim! Yeni genel başkan belli oluyor! Seçim 2. tura kaldı! İşte oy oranları
Kamuda yeni dönem başlıyor! Detaylar belli oldu! Başkan Erdoğan'ın onayına sunulacak