Artık teröristlerin cenazelerini aileleri bile kabul etmiyor

Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde son üç yılda güvenlik güçleri tarafından öldürülen PKK'lı teröristlerden kimlik tespiti için Malatya’ya getirilen 213’ü aileleri tarafından kabul edilmeyince kimsesizler mezarlığına defnedildi.

Artık teröristlerin cenazelerini aileleri bile kabul etmiyor
Artık teröristlerin cenazelerini aileleri bile kabul etmiyor
GİRİŞ 13.02.2019 13:43 GÜNCELLEME 13.02.2019 13:46
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

Haber

 

 

Türkiye'nin Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesindeki bazı illerinde son üç yılda PKK'lılara yönelik güvenlik güçlerinin düzenlediği operasyonlarda öldürülerek Malatya’ya getirilen 517 PKK'lının cenazesinden 213'ü aileleri tarafından kabul edilmeyince Malatya Şehir Mezarlığındaki kimsesizler mezarlığına defnedildi.

Alınan bilgiye göre, 2015-2018 yılları arasında Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde güvenlik güçlerinin düzenlediği operasyonlarda öldürülerek otopsi ve kimlik tespiti için Malatya Adli Tıp Kurumuna getirilen yaklaşık 517 PKK’lıdan 213'ü aileleri tarafından kabul edilmedi. Kimsenin sahip çıkmadığı cenazelerin savcılık kararıyla belediye ekipleri tarafından kimsesizler mezarlığına defnedildiği kaydedildi.

 

 

Malatya Adli Tıp Kurumunda son olarak bekletilen 9 teröristin cenazesinden sadece 3'ünün ailelerine teslim edildiği, kimsenin sahip çıkmadığı 6 cenazenin ise kimsesizler mezarlığına defnedildiği, genelde Tunceli, Şırnak, Bingöl ve Diyarbakır’ın kırsal kesimlerinde öldürülen terörist cenazelerinin Malatya'ya getirildiği öğrenildi. 

YORUMLAR 41
  • Tam Türk 5 yıl önce Şikayet Et
    Köpekler mezarına
    Cevapla
  • Xye 5 yıl önce Şikayet Et
    Kimsesiz mi??? Hainler mezari olsa iyi olurmus onlar icin.
    Cevapla
  • murteza 5 yıl önce Şikayet Et
    chp nin haberi olmamış demekki
    Cevapla
  • Faruk 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu itlerden köpek mamasi yapip ormanda ac gezen kurtlara vermek gerekir. Böylelikle köylere inmesini engelleyip hayvanlari hayatta tutmayi basarmis oluruz.
    Cevapla
  • firdevs 5 yıl önce Şikayet Et
    bir hayvansever olarak söylüyorum hayvanlar ormanlarda yiyecek bulamıyor ve aç oldukları için şehirde insanlara saldırıyorlar. bunları gömerek yok edeceğinize parçalayıp orman ve boş arazilere dağıtılması için önce ilgili yetkililere sesleniyor um bu konuda tüm hayvansever kardeşlerimizinde duyarlı olması lazım. en azından kırsal alanda yaşayan yabani hayvanlar aç kalmamış olur.
    Cevapla
  • ünal 5 yıl önce Şikayet Et
    o leşleri yabani hayvan bile yemez :) sayıları artar inşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu: Emekliler için özel çalışma
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak