HDP'li isimden akıllara zarar PKK tehdidi sonrası harekete geçildi!

HDP 26. Dönem Van Milletvekili Nadir Yıldırım, PKK terör örgütü üzerinden akla ziyan tehditler savurmuştu. Haber7'nin haberinin ardından Van Cumhuriyet Başsavcılığınca, söz konusu paylaşımlarıyla ilgili Nadir Yıldırım hakkında "Terör örgütü propagandası yapmak" ve "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik" suçlarından soruşturma başlatıldı.

HDP'li isimden akıllara zarar PKK tehdidi sonrası harekete geçildi!
HDP'li isimden akıllara zarar PKK tehdidi sonrası harekete geçildi!
GİRİŞ 14.02.2019 15:20 GÜNCELLEME 29.03.2019 12:25
Bu Habere 177 Yorum Yapılmış

Haber 7

 

 

Eski HDP'li vekil Nadir Yıldırım, sosyal medya hesabı üzerinden yapılan bir paylaşıma cevap olarak ''Hiçbir zaman çaresiz olmadık. Çünkü PKK var. PKK bitmez. PKK nicelerini bitirdi faşistlerin. Sıranızı bekleyin. Sizi de bitirecek, topalınızla, reisinizle, hav hav'yapanınızla. Pek yakında'' şeklinde akıllara zarar tehditlerde bulundu. 

 

 

YAKALAMA KARARI VAR

Geçtiğimiz yıl Diyarbakır'da görülen terör örgütü PKK'nın üst yapılanması KCK ana davasında yargılanan HDP'nin eski Van Milletvekili Nadir Yıldırım hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkartılmıştı. 

TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜDÜ

CHP ve İYİ Parti'nin ittifak ortağı HDP'nin eski vekilinin bu paylaşımı büyük tepkilere yol açtı. Sosyal medya üzerinden mesajı gören vatandaşlar alçak twite sessiz kalmadı. 

Van Cumhuriyet Başsavcılığınca, söz konusu paylaşımlarıyla ilgili  Nadir Yıldırım hakkında "Terör örgütü propagandası yapmak" ve "Halkı kin ve  düşmanlığa tahrik" suçlarından soruşturma yürütülecek.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Haber7'nin Türkiye'ye duyurduğu bu skandal ötesi mesajın ardından Van Cumhuriyet Başsavcılığınca, söz konusu paylaşımlarıyla ilgili  Nadir Yıldırım hakkında "Terör örgütü propagandası yapmak" ve "Halkı kin ve  düşmanlığa tahrik" suçlarından soruşturma başlatıldı.

 

 

YORUMLAR 177
  • Yusuf 5 yıl önce Şikayet Et
    Ülkemizde hukuk yokki, olsa zaten böyle rahat konuşamaz bu pkk lı
    Cevapla
  • can 5 yıl önce Şikayet Et
    "Havlayan it ısırmaaaaazzzz." diye atalarımız boşuna dememiş.Bu arada ben deTürkiye sevdalısı bir Kürt'üm.
    Cevapla
  • servet 5 yıl önce Şikayet Et
    biz bunun gereğini yapmazsak halk faturasını çok kötü keser. şu anda konuşulanlar mv. kimse neden dokunamiyor. devletin her şekilde dokunma özelliği vardır. lütfen illa bizim duymamız gerekmez.
    Cevapla
  • Almanya 5 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar Kürtlere çok zarar verdiler.. Kürtleri kullandılar teröre alet ederek adlarına leke sürdüler.. halbuki Kürtlerin çözemeyeceği önünde hiçbir engel problem yok iken.. bunlar adeta Kürtleri ateşe sürüklediler.. Kürtler uyanmalı ve terörle değil Barış Birlik içinde yeniçağa yönlenmeli. Bunlar kendi çıkarlarını düşünürler...
    Cevapla
  • Almanya 5 yıl önce Şikayet Et
    Merak etmeyin Bırakın konuşsunlar.. bunlar son kozlarını tehdite başvurarak başarılı olacaklarını sanıyorlar. Kışanak gibi 15 sene belki fazlasını yersen.. Ozaman konuşursun.. kanun kestiği parmak acıtmaz.. yine de söylemiş olalım..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Rusya NATO'yu göz hapsine aldı! O ülkelerden ev satın alıyorlar
Bakan Yerlikaya duyurdu! Diyarbakır ve Mardin belediyelerine müfettiş görevlendirildi