Bilkent Şehir Hastanesine 12 bin personel alımı! Başvuru ve kadro...

Bilkent Şehir Hastanesi bünyesine 12 bin personel alımı ile ilgili detaylar açıklanmaya başlandı. Peki hangi kadrolara alım yapılacak? Başvurular ne zaman ve nasıl olacak?

Bilkent Şehir Hastanesine 12 bin personel alımı! Başvuru ve kadro...
Bilkent Şehir Hastanesine 12 bin personel alımı! Başvuru ve kadro...
GİRİŞ 26.02.2019 09:21 GÜNCELLEME 26.02.2019 09:21
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilkent Ankara Şehir Hastanesi'yle ilgili açıklamada bulundu. Bakan Koca, hasta kabulüne bugün itibariyle başlandığını ve Bilkent Şehir Hastanesinde 7 bine yakın sağlık personeli olmak üzere toplam 12 bin kişi istihdam edileceği müjdesini verdi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ankara Bilkent Şehir Hastanesi'nin bugün itibari ile hasta kabulüne başladığını bu hastanenin Avrupa'nın en büyük hastanesi olduğuna da dikkat çekti. İşte detaylar…

 

HANGİ KADROLARA ALIM YAPILACAK?

Ankara Şehir Hastanesi tarafından yayınlanan iş ilanları şöyle;

 

Hemşire, doktor, özel güvenlik görevlisi, çağrı merkezi görevlisi, oda destek personeli, tıbbi sekreter, resepsiyon görevlisi, aşçı, kepçeci, meydancı, depo personeli, engelli personel, ambulans şoförü, hasta bakıcı, eczacı, ameliyathane teknisyeni, ameliyathane hemşiresi, eski hükümlü işçi, hasta kabul sekreteri gibi çok sayıda kadro ve pozisyon yer alıyor.

İlanlarda ilköğretim mezunu, lise mezunu, ön lisans mezunu ve üniversite mezunu bay bayan, deneyimli deneyimsiz adayların iş başvurusu yapabilecekleri kadro ve pozisyonlar bulunuyor.

Ankara Bilkent Şehir Hastanesi bünyesine:

- 664 kişi hasta yönlendirme ve danışma(tıbbi sekreter,resepsiyon,refakat,hasta taşıma),

- 55 kişi çağrı merkezi görevlisi,

- 313 kişi oda destek personeli

- 500 kişi mutfak personeli(aşçı,aşçı yard,kepçeci,bulaşıkçı,meydancı,depo personeli

- 978 kişi temizlik personeli (hastane ve hastanede temizlik süreçleri)

- 450 kişi hastane güvenliği

- 62 kişi otopark personeli alınacaktır.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Bilkent Şehir Hastanesi bünyesinde çalışacak olan personellerin bir kısmı, şehir hastanesinin açılması sebebi ile kapanmak durumunda kalan diğer hastanelerden transfer edilecek. Geriye kalan kadro ve pozisyonlar için ise başvurular İŞKUR üzerinden alınmaktadır. Ankara İŞKUR il ve ilçe müdürlüklerine müracaat ederek, iş başvuru formu doldurabilirsiniz. Akabinde kurumun insan kaynakları yapmış olduğunuz iş başvurusunu detaylı olarak incelemekte ve başvurusu olumlu sonuçlanan adaylar kurum bünyesinde çalışma imkanı elde edeceklerdir.

YORUMLAR 1
  • ömer kabal 5 yıl önce Şikayet Et
    başvuru illa ankara işkurda mı oluyor
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den 17 il için sarı kodlu alarm! Hem kuvvetli sağanak hem aşırı sıcak uyarısı
Rusya'dan S-500 açıklaması! Tarih verdiler