Binbir surat 'Pehlül' yakalandı!

Amasya’da kendisini ‘JİTEM’ci albay’ olarak tanıtıp sorunlarını çözeceğini söylediği 4 kişiden 570 bin lira dolandıran şahıs, sekreter olarak işe aldığı kadınla tartışması sonucu karakolluk oldu. Sekreterinin ifadeleriyle derinleşen sorgusu sonrası 4 kişiyi dolandırdığı saptanan Pehlül A., çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

Binbir surat 'Pehlül' yakalandı!
Binbir surat 'Pehlül' yakalandı!
GİRİŞ 25.02.2019 11:46 GÜNCELLEME 25.02.2019 11:48
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Pehlül A. ile sekreter olarak işe aldığı H.E. (20) adlı kadının kaldıkları otelde tartışmaları üzerine otel görevlileri polis çağırdı. 

 

 

Polisler her ikisinin üzerinde arama yaptı. Yozgat nüfusuna kayıtlı Pehlül A.’nın üzerinden telsiz, polis kokartı, tabanca, gazete ve bir derneğe ait kimlik, kameralı gözlük ve mermiler ele geçirildi. 

 

 

FETÖ'CÜLERİN YAKINLARINDAN PARA ALMIŞ

Karakola götürülen şahıslardan H.E. ifadesinde kendisini alıkoyduğunu öne sürdüğü Pehlül A.’nın (47) FETÖ/PDY üyeliği suçlamasıyla cezaevinde bulunan 3 tutukluyu serbest bıraktırabileceği vaadiyle yakınlarından 280 bin, 160 bin lira ve 110 bin lira aldığı, ayrıca işe yerleştirebileceğini söylediği bir kişiden de 20 bin lira aldığını anlattı. 

Durumu araştıran Amasya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri adları geçenlerle irtibata geçti. Şahıslar para verdikleri kişinin kendisini ‘JİTEM’ci albay’ olarak tanıtan Pehlül A. olduğunu doğruladı. 

''ESKİ ALBAY MISINIZ?'' SORUSUNA İLGİNÇ YANIT

Sorgusunun tamamlanması sonrası adliyeye sevk edilirken gazetecilerin “Eski albay mısınız” sorusuna “Genelkurmay Başkanına sorun. Bana niye soruyorsunuz? Jandarma istihbaratım” cevabını verdi.

Dolandırıcılık suçlamasını kabul etmeyen Pehlül A., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

YORUMLAR 4
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Dolandırıcıya kafadan 50 yıl yerleştireceksin bakalım dolandırıcı kalıyormu insanları sömürmek en ucuz bu ülkede yapanın yanında kalıyor saçma düzen
    Cevapla
  • etimes 5 yıl önce Şikayet Et
    tövbe tövbe ömür boyu hapis bunun cezası olması lazım dolanddırmak
    Cevapla
  • mahmut 5 yıl önce Şikayet Et
    kimlik kartına fötr şapkalı resim koymuş adam .helal olsun
    Cevapla
  • Avcı 5 yıl önce Şikayet Et
    Hırsızı dolandırıcıyı övmekte neyin nesi, kendini yola bakalım sen neredesin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
O soru çileden çıkarmaya yetti! Mehmet Büyükekşi, kritik toplantıyı terk etti
Bakan Şimşek'ten enflasyon açıklaması!