Türkiye Taş Kömürü kura sonuçları açıklandı! TTK 1000 personel alımı..

Türkiye Taş Kömürü Kurumu (TTK) bünyesine 1000 personel alımı yapılıyor. Zonguldak'ta 700, Bartın'ta 200 ve Karabük'te 100 işçi alımı için ön başvuru süreci tamamlandı sıra kura çekimine geldi. Peki TTK kura sonuçları ne zaman açıklanıyor?

Türkiye Taş Kömürü kura sonuçları açıklandı! TTK 1000 personel alımı..
Türkiye Taş Kömürü kura sonuçları açıklandı! TTK 1000 personel alımı..
GİRİŞ 05.03.2019 09:17 GÜNCELLEME 05.03.2019 09:17

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Türkiye Taş Kömürü İşçi Alımı Kura Töreni'nde konuştu. TTK için Bakan Dönmez, mekanize sistemler için 156 milyon liralık bütçe belirlendiğini söyledi. Bakan, ‘’20 bin kişilik istihdamı daha sağlamış olacağız. Biz bu hedeflere daha hızlı nasıl yürüyeceğiz? Daha fazla teknik altyapı ile. Sadece kol gücü ile bunu başarmamız mümkün değil. Mekanize bir altyapı kurmaya ihtiyacımız var. TTK bunun çalışmalarını da yürütüyor. Daha yapacak çok işimiz var bizim. İnşallah bu hedeflere sizlerle ulaşacağız. Sizlerle birlikte inşallah daha da güçleneceğiz. Mekanize sistemlerin kurulması için toplam 156 milyon liralık bir bütçe belirledik. Bunun yarısını da 2018'de TTK kullandı. Kalan yarısını da bu yıl içinde tamamlayarak teknoloji ve insan odaklı çalışmayı daha da geliştirmiş olacağız. Hem kamu hem de özel sektör olarak yerli üretimin artırılması için üzerimize düşeni yapmaya devam ediyoruz. Biz bu işe başlarken hep şu sloganı kullandık. "Daha fazla yerli, daha fazla yenilenebilir" Milletimizin öz kaynaklarını milletimizin emrine sunacağımıza söz verdik’’ ifadelerine yer verdi. Peki TTK kura sonuçları ne zaman açıklanıyor?

ZONGULDAK TTK KURA SONUÇLARI ASIL LİSTESİ

ZONGULDAK TTK KURA SONUÇLARI YEDEK LİSTESİ

 

TTK 1000 KİŞİLİK PERSONEL ALIMI!

Türkiye Taş Kömürü Kurumu (TTK) 1000 personel alımı yapıyor. İşçi alımı için yayınlanan ilanda Zonguldak'ta 700, Bartın'da 200 ve Karabük'te 100 işçi alımı yapılacağı bildirilmişti. Başvuru yapan adaylar kura sonuçları için bekleyişini sürdürüyor.

 

TTK KURA SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANIYOR?

Türkiye Taş Kömürü Kurumu tarafından yapılan açıklamaya göre kura çekimi 02-03 Mart 2019 tarihleri arasında yapılacak.

- Zonguldak'ta yapılacak 700 kişilik personel alımı için kura çekilişi 02-03 Mart tarihlerinde saat 10.00'da başlayacak. Kura çekilişi Zonguldak Site (Bahçelievler) Spor salonunda gerçekleşecek.

- Bartın'da yapılacak 200 kişilik personel alımı için kura çekilişi 02-03 Mart tarihlerinde saat 10.00'da başlayacak. Kura çekilişi Bartın Kültür Merkezinde gerçekleşecek.

- Karabük'te yapılacak 100 kişilik personel alımı için kura çekilişi 02-03 Mart tarihlerinde saat 10.00'da başlayacak. Kura çekilişi Karabük Nikah salonunda gerçekleşecek.

Kura sonuçları, Türkiye Taş Kömürü Kurumu'nun resmi internet adresi üzerinden yayınlanacak. 

SONUÇLARA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ!

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
TikTok'a yasak! ABD Başkanı Biden imzayı attı
Uzman isimden dikkat çeken faiz yorumu: ‘Merkez’ sürpriz yapabilir