Erdoğan'dan Netanyahu'ya sert cevap: Bizi tahrik etme...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara Pursaklar'da toplu açılış töreninde konuştu. Erdoğan, ''Ey Netanyahu kendine gel, sen zalimsin. 7 yaşındaki o yavruları öldüren bir zalimsin. 7'den 70'e kıyan bir zalimsin. Sen bizim oradaki kutsal mabedimizi, postallarıyla senin askerin, polisin buralara giriyor. Bizi tahrik etmeyin, biz bu oyuna gelmeyeceğiz ama bunun hesabını uluslararası camiada soracağız'' ifadelerini kullandı.

GİRİŞ 13.03.2019 14:30 GÜNCELLEME 13.03.2019 15:19
Bu Habere 60 Yorum Yapılmış

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları; 

 


Pursaklar'dan ezan düşmanlarına sandıkta esaslı bir ders vermesini istiyorum. Taksim’de CHP bayrağıyla kimin paçavrası yan yana? HDP… Bu seçim onun için bir beka seçimidir. Onun için bunlara gereken dersi sandıklarda vermeliyiz.

Ezanımızı hor görenler.. Bayrağımızı yakanlar kiminle el ele? CHP ile el ele. Ankara’da Bay Mansur bunlarla beraber mi? Dörtlü çete. Hepsi beraber. Şimdi bunlara sizler hep beraber dersinizi orada verin.

Ülkemizde birileri ezanımızı ıslıklar da İsrail durur mu? Onlar da Mescidi Aksa’yı, Kubbetüs Sahra’yı postallarıyla kirletmeye cüret ettiler.

NETANYAHU'YA SERT CEVAP!

İsrail'in başındaki o soyguncu. Neden yargılanıyor Netanyahu ve karısı? Soygundan. Diyor ki, Türkiye'de diyor gazeteciler cezaevinde, oradan bize ders vermesin diyor.

Ey Netanyahu kendine gel kendine. Sen katilsin. Sen kadınları çocukları hücrelere mahkum eden bir zalimsin. Bizim oradaki kutsal mabedimize senin askerleri postallarıyla giriyor. Bizi tahrik etme. Biz bu oyuna gelmeyeceğiz. Bunun hesabını uluslararası camiada hesabını soracağız. Bu millet ayakta olduğu sürece hiç bir kimse Kudüs mücadelemizi unutturamaz. 

Netanyahu'dan hadsiz Erdoğan çıkışı! Türkiye'den peş peşe sert tepki

''TALİMATI VERDİM''

Dışişleri Bakanıma talimatı verdim uluslararası görüşmeleri sürdürüyor. Sosyal medyada şahsımı hedef alıyorlar. Biz bu sosyal medya fedailerin muhatap alacak değiliz.

''BELEDİYELERE SIZDIRILMAYA ÇALIŞILIYOR''

Biz bu bayrağın altında doğduk bu bayrağın altında öleceğiz. Varsa bu bayraktan rahatsız olan gidip istediği paçavranın altında ölebilir. Ezan ve bayrak düşmanları şimdi kendilerine yeni bir çatı buldular. PKK’lılar FETÖ’cüler belediyelere sızdırılmaya çalışılıyor. Mansur efendinin listesinde de bunlar var. Bunlar seçildikleri zaman elbette Kandil’e çalışacaklar.

BÜYÜK ANKARA MİTİNGİ 23 MART'TA

Bunlar milleti kendileri gibi kör zannediyor. Ama saklamaya çalışsalar da ittifakın iç yüzü her gören gün ortaya çıkıyor. Seçime gidiyoruz ama ortada ne genel başkanları ne de adayları var. Büyük Ankara mitingimizi inşallah 23 Mart’ta gerçekleştireceğiz. CHP, HDP bunlar emri nereden alıyor? Kandil’den… Milletimiz bunlara Türkiye’nin yönetimini teslim etmediği gibi inşallah Anlara, İstanbul, İzmir ve diğer illerin yönetimini teslim etmeyecektir. 

YORUMLAR 60
  • Düşün 5 yıl önce Şikayet Et
    Hiç bir ülkede bizdeki kadar vatan haini ve bunları bilerek ve bilmeyerek destek olan hicbir seçmende bulunmaz malesef.Bu zillet ittifakını destekleyen ey müslüman Allah dan korkun kendinize gelin.Dininize ezanıniza küfredenleri nasil desteklersiniz.
    Cevapla
  • Osman 5 yıl önce Şikayet Et
    Adam israile kafa tutuyor si çıkar derdindesiniz allah sizi bildiği gibi yapsın yiyici takımı...
    Cevapla
  • erol 5 yıl önce Şikayet Et
    Kudüs fethedilecek. İçimizdeki hainler hazmedemesede, kafirler istemesede.
    Cevapla
  • Ömer 5 yıl önce Şikayet Et
    eyt, işçi memur ayrımının kaldırılması ve üniversite mezunu belediyelerdeki, kamudaki işçilerin memurluğa geçirilmesi ne oldu reis hayırlı bir haber bekliyoruz...
    Cevapla
  • lokman 5 yıl önce Şikayet Et
    niye devletin malını çalışmadan paşa paşa yemek içinmi ? devlet babazın tapulu malı değil çalışırsan para kazan
    Cevapla
  • Melek34 5 yıl önce Şikayet Et
    Yapılacak çok da birşey yok fakat varmış gibi beyanda bulunuluyor. bırakalım da diğer müslüman ülkeler sesini yükseltsin ve filistinlilerin hakkını arasın artık. Bizim ülkemizin içinde problemlerimiz yeterince fazla. Derdimize dert katmaya gerek yok.
    Cevapla
  • leon 5 yıl önce Şikayet Et
    melek hanım bu sorun sizin sorununuz değil islam aleminin derdi, bu derde de müslüman üzülür, sizi bağlamaz. ama şunu da unutmayın bu jalk müslüman ve tepkisini tavrını ortaya koyacak
    Cevapla
  • Aydın 5 yıl önce Şikayet Et
    Sen hala anlamamışsın arkadaş,! Mesele müslümanların ilk kıblesi yani camii ye saldıran yarın senin evinede saldıracak. Hadi sen herhangi bir yerde bir kiliseye böyle saldır bak Hıristiyanlık sana ne yapıyor...
    Cevapla
  • Muhammet 5 yıl önce Şikayet Et
    İyi o zaman hiç tepki vermeyelim ; oraya gerçek anlamda sahip çıkabilecek tek ülke bizim ülkemiz.Er yada geç karşı karşıya geleceğiz...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD ve dünyada gözaltılara rağmen Filistin'e destek gösterileri sürüyor
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı! Açık kapı bıraktı