Erzincan Belediye Başkan Adayı Cemalettin Başsoy kimdir? Nereli, kaç yaşında?

AK Parti Erzincan Belediye Başkan Adayı Cemalettin Başsoy kimdir? 1959 senesinde Erzincan'da dünyaya gelen Cemalettin Başsoy aslen nereli ve kaç yaşındadır? Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi bölümünden mezun olan Cemalettin Başsoy'un detaylı biyografisi...

Erzincan Belediye Başkan Adayı Cemalettin Başsoy kimdir? Nereli, kaç yaşında?
Erzincan Belediye Başkan Adayı Cemalettin Başsoy kimdir? Nereli, kaç yaşında?
GİRİŞ 31.03.2019 16:09 GÜNCELLEME 31.03.2019 16:09

Cemalettin Başsoy, 1959 senesinde Erzincan'ın Refahiye ilçesinde hayata gözlerini açmıştır. Lise eğitimi Erzincan Tarım Meslek Lisesi'nde tamamlarken, üniversite eğitimi ise Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi'ni bitirerek mezun olmuştur.

 

CEMALETTİN BAŞŞOY BİYOGRAFİSİ

AK Parti Erzincan Belediye Başkan Adayı Cemalettin Başsoy, siyaset hayatına Mengüceli Mahallesi Muhtarlığı ile başlangıç yapmıştır. Evli ve üç çocuk sahibi olan Cemalettin Başsoy çalışma hayatına ise ilk kez Hasankale Hayvancılığı Geliştirme Proje Grup Şefi unvanıyla adım atmıştır. 

AK Parti Erzincan Merkez İlçe Başkanlığı ve AK Parti Erzincan İl Başkanlığı’nda faaliyetlerini gerçekleştiren Cemalettin Başsoy, Tarım İl Müdürlüğü'nde şehir ve çevre düzenleme, peyzaj ve sulama gibi bölümlerde pek çok projesini uygulamaya almıştır.

 

 

AK Parti Erzincan Belediye Başkan Adayı Cemalettin Başsoy, 30 Mart 2014 tarihinde düzenlenen yerel seçimlerde, yerel yönetimlerdeki en yüksek oyla Erzincan Belediye Başkanı olarak göreve atanmıştır.

Pek çok farklı şehirde yürüttüğü 27 senelik kamu hizmetini 2005 tarihi itibariyle Erzincan'da noktalayan Cemalettin Başsoy, emeklilikle beraber sivil toplum kuruluşlarında aktif görevler ve idari sorumluluklarda bulunmuştur.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
'Karagül' adıyla TikTok'taki yayında büyük tepki çekmişti. Vicdansız anne için yeni karar
Ürünlerinde dışkı çıkan Nestle’nin bebek mamasında yeni skandal!