AK Parti Ercan Çimen kimdir? Gümüşhane adayı Ercan Çimen nereli, kaç yaşında?

AK Parti Gümüşhane Belediye Başkan adayı Ercan Çimen kimdir? 1966 senesinde Gümüşhane'de dünyaya gelen Ercan Çimen aslen nereli ve kaç yaşındadır? Lisans eğitimini, Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde İktisat bölümünü bitiren Ercan Çimen'in detaylı biyografisi...

AK Parti Ercan Çimen kimdir? Gümüşhane adayı Ercan Çimen nereli, kaç yaşında?
AK Parti Ercan Çimen kimdir? Gümüşhane adayı Ercan Çimen nereli, kaç yaşında?
GİRİŞ 31.03.2019 16:10 GÜNCELLEME 31.03.2019 16:10

1966 tarihinde Gümüşhane’de hayata gözlerini açan Ercan Çimen, hem ilk öğrenimini hem de orta öğrenimini Gümüşhane’de bitirmesinin ardından üniversite eğitimini de Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde ‘’İktisat’’ bölümünden tamamlayarak mezun olmuştur.

 

ERCAN ÇİMEN BİYOGRAFİSİ

AK Parti Gümüşhane Belediye Başkan adayı Ercan Çimen, eğitim hayatının sonrasında aile şirketi Çimenler Grup’ta ''Yönetim Kurulu Üyesi'' unvanıyla çalışmaya başlamıştır.

Ticaret alanında önemli faaliyetlerde bulunan Ercan Çimen, hem Gümüşhane'de hem de ülke genelinde yaptığı yatırımlar sayesinde 500'ü aşkın insana istihdam sağlamaktadır. Evli ve iki çocuk sahibi olan Ercan Çimen, siyasi yaşantısına Doğru Yol Partisi bünyesindeki ''Belediye Meclis Üyeliği'' ve ''Belediye Başkan Vekilliği'' görevleriyle başlangıç yapmıştır.

 

 

Aynı zamanda Meslek ve Sivil Toplum Kuruluşlarında aktif olarak çalışmalarını yürüten Çimen, sosyo-kültürel etkinliklere gerek maddi gerekse manevi destek ile beraber şehrin sosyal yaşantısının gelişmesine ciddi katkı sağlamıştır.

15 Şubat 2011 senesinde Ak Parti Gümüşhane İl Başkanı olarak göreve atanan Ercan Çimen, sürdürdüğü görev boyunca il parti teşkilatının yeni bir şekil kazanması, hizmet prensibinin daha iyi bir hale getirilmesi ve insanlarla daha içi içe bir anlayışın hayata geçirilmesi noktasında faaliyetlerde bulunmuştur.

Gümüşhanespor, Gümüşhane Hizmet Vakfı, İş Adamları Derneği gibi pek çok yapıda ‘’Başkan ve Yönetim Kurulu Üyesi unvanıyla çalışmalar gerçekleştiren Ercan Çimen; şu anki dönemde de Çimenler Grup Yönetim Kurulu Üyeliği görevine devam etmektedir.

Son olarak 31 Mart 2019 tarihinde düzenlenen yerel seçimlerde AK Parti Gümüşhane Belediye Başkan Adayı olan Ercan Çimen; Grup bünyesindeki Çimenler Otel, Çimenler Kuyumculuk, Çimenler Otomotiv, Harşit Tur, Balyemez Konağı ve Ataç Konağı ile hizmet sağlamaktadır. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu