AK Parti Mehmet Vecdi Kahraman kimdir? Mardin Belediye Başkan adayı hayatı!

AK Parti Mardin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Vecdi Kahraman kimdir? 1962 senesinde Mardin'de dünyaya gelen Mehmet Vecdi Kahraman aslen nereli ve kaç yaşındadır? 31 Mart 2019 tarihi itibariyle yapılacak yerel seçimlerinde başkanlık için adı geçen isimler arasında yer alan Mehmet Vecdi Kahraman'ın biyografisi!

AK Parti Mehmet Vecdi Kahraman kimdir? Mardin Belediye Başkan adayı hayatı!
AK Parti Mehmet Vecdi Kahraman kimdir? Mardin Belediye Başkan adayı hayatı!
GİRİŞ 31.03.2019 16:10 GÜNCELLEME 31.03.2019 16:11

Mehmet Vecdi Kahraman, 1962 tarihinde Mardin’de hayata gözlerini açmıştır. Gerek ilk öğrenimini gerekse orta öğrenimini Mardin’de bitiren AK Parti Mardin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Vecdi Kahraman, evli ve 5 çocuk sahibidir.

 

MEHMET VECDİ BİYOGRAFİSİ

2011 senesinde Mardin Ak Parti millet vekili aday adayı olan Mehmet Vecdi Kahraman, otuz yıl boyunca iş yaşantısının yanı sıra pek çok sivil toplum kuruluşlarında faaliyetlerini gerçekleştirmiştir.

Mardin’de mesleki oda ve birliklerde aktif olarak görevini icra eden AK Parti Mardin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Vecdi Kahraman, 2014 tarihinde düzenlenen yerel seçimlerde Mardin Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak göreve getirilmiştir.

 

 

Tarım, inşaat ve sanayi alanındaki ticari çalışmalarda bulunan Mehmet Vecdi Kahraman, bölgesinin bilimsel-teknik yeniliklerle tanışmasına önayak olarak pek çok firmada yöneticilik görevini üstlenmiştir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Galatasaray, Adana'da ikinci yarı açıldı! Son sözü Icardi söyledi
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti