Niğde Belediye Başkan Adayı Emrah Özdemir kimdir? Aslen nereli kaç yaşında?

AK Parti Niğde Belediye Başkan adayı Emrah Özdemir kimdir? 1980 senesinde Niğde'de dünyaya gelen Emrah Özdemir aslen nereli ve kaç yaşındadır? İşte, Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünü tamamlayarak mezun olan Emrah Özdemir'in detaylı biyografisi...

Niğde Belediye Başkan Adayı Emrah Özdemir kimdir? Aslen nereli kaç yaşında?
Niğde Belediye Başkan Adayı Emrah Özdemir kimdir? Aslen nereli kaç yaşında?
GİRİŞ 31.03.2019 16:12 GÜNCELLEME 31.03.2019 16:12

1980 senesinde Niğde'de hayata gözlerini açan Emrah Özdemir'in iyi düzeyde İngilizce dil bilgisi bulunmaktadır. 31 Mart 2019 tarihinde uygulanacak yerel seçimlerde AK Parti Belediye Başkan adayı olan Emrah Özdemir, lisans eğitimini Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünde bitirmiştir.

 

EMRAH ÖZDEMİR BİYOGRAFİSİ

Evli ve iki çocuk sahibi olan Özdemir, 2011 senesinde AK Parti çatısı altındaki ''İl Başkan Yardımcılığı'' görevini icra etmiştir. Askerliğini İskenderun'da bitiren Emrah Özdemir, 2013 ve 2017 tarihleri arasında da AK Parti İl Başkanı unvanıyla faaliyetler gerçekleştirmiştir.

Aile şirketinde ''Yönetim Kurulu Başkanı'' olarak çalışmalarını yürüten Emrah Özdemir, İnşaat Mühendisleri Odası Başkan Yardımcılığı görevini de üstlenmiştir.

 

 

Son olarak AK Parti Niğde Belediye Başkan adayı Emrah Özdemir, Niğde Ticaret ve Sanayi Odası Genç Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcısı olarak da görevde bulunmuştur.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son dakika: 25 kişinin öldüğü faciada kararlar açıklandı!
7 ilde DEAŞ operasyonu: 23 gözaltı