AK Parti Rize Belediye Başkan adayı Rahmi Metin kimdir? Nereli kaç yaşında?

Bu yıl düzenlenecek yerel seçimlerde AK Parti Rize Belediye Başkan adayı Rahmi Metin kimdir? 1969 senesinde Rize'de dünyaya gelen Rahmi Metin aslen nereli ve kaç yaşındadır? İşte, lisans eğitimini Atatürk Üniversitesi Sosyoloji Bölümü'nde tamamlayan Rahmi Metin'in detaylı biyografisi...

AK Parti Rize Belediye Başkan adayı Rahmi Metin kimdir? Nereli kaç yaşında?
AK Parti Rize Belediye Başkan adayı Rahmi Metin kimdir? Nereli kaç yaşında?
GİRİŞ 31.03.2019 16:13 GÜNCELLEME 31.03.2019 16:13

26 Kasım 1969 senesinde Rize Merkez ilçede hayata gözlerini açan AK Parti Rize Belediye Başkan Adayı Rahmi Metin, gerek ilkokul eğitimini gerekse orta öğrenimini Rize'de bitirmiştir. Üniversite eğitimini ise 1993 senesinde Atatürk Üniversite Sosyoloji bölümünden tamamlayarak mezun olan Rahmi Metin, evli ve dört çocuk sahibidir.

 

RAHMİ METİN BİYOGRAFİSİ

Yüksek lisans eğitimini 2012 ve 2014 tarihlerinde Erciyes Üniversitesinde Siyaset Felsefesi alanında tamamlayan Metin, spor alanında görev icra ederek Çaykur Rizespor Kulübünde faaliyetler gerçekleştirmiştir.

Rahmi Metin, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Geliştirme Vakfı Kurucu üyesi ve Denetleme Kurulu'nda üye olarak çalışmalarını yürütmektedir.

 

 

Son olarak AK Parti Rize Belediye Başkan adayı Rahmi Metin, 1993 ve 2004 tarihlerinde Rize’de yer alan özel bir dershanede Felsefe Grubu Öğretmenliği görevinde bulunmuş ve bununla birlikte ortağı olduğu dershanelerin Genel Müdürlük görevini yerine getirmiştir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…