İYİ Parti'de 300 kişilik toplu istifa şoku!

Antalya'da İYİ Parti Kumluca İlçe Teşkilatı Kurucu üyelerinden Serkan Öztürk ve Veysel Akın’ın öncülüğünde 300 kişilik grup, Cumhur İttifakı Seçim Koordinasyon merkezine giderek İttifaka katıldı.

İYİ Parti'de 300 kişilik toplu istifa şoku!
İYİ Parti'de 300 kişilik toplu istifa şoku!
GİRİŞ 27.03.2019 15:43 GÜNCELLEME 27.03.2019 20:15
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Cumhur İttifakı Kumluca Belediye Başkan Adayı Hüsamettin Çetinkaya, Cumhur İttifakı'na geçen İYİ Partili grubun temsilcileri, Av. Serkan Öztürk, Av. Ali Dalgıç ve Veysel Akın'ı ile Büyük Birlik Partisi 2. sıra Kumluca Belediyesi Meclis Üyesi Adayı Kayahan Uslu'yu Seçim Koordinasyon Merkezinin önünde bulunan platforma davet etti. 

 

 

''BİZ DE SİZİNLEYİZ''

Gruba ‘hoş geldin' dileklerini ileten Başkan Adayı Çetinkaya, "Kumluca'nın geleceğinde benim de bir katkım olsun diyen güzel insanlar, 'Kumluca Benim Sevdamdır' diyen kardeşlerimiz aramıza hoş geldiniz. 

 

 

Onların parçası olmaktan onur duyduğum, Kumluca sevdalıları hoş geldiniz, şeref verdiniz. Hep gönül birliği yaptığımız dava arkadaşlarımız, İYİ Parti'de görev almış, İYİ Parti'ye gönül vermiş 300 kardeşimiz bu akşam Avukat Serkan Öztürk ve Avukat Ali Dalgıç öncülüğünde buraya gelerek 'biz de sizinleyiz' dediler.


Bize gurur verdiler. Hepsinden Allah razı olsun, hepsine teşekkür ediyorum. Davanız kutluysa, siz çıktığınız yolda samimiyseniz nehirler okyanusa akar. Bu akşam bunun öncülüğünü Serkan Öztürk ve Ali Dalgıç kardeşlerimizin yaptığı, İYİ Parti'deki al yıldızlı bayrak sevdalıları yaptı" dedi. 

''İŞİ EHLİYE BIRAKIP DEVAM ETTİRECEĞİZ''

Cumhur İttifakı'na katılan grup adına konuşma yapan Avukat Serkan Öztürk, "Buz dağının görünen ve görünmeyen yüzüyle işi ehline bırakıp devam ettireceğiz inşallah.



İyi niyetle, başkanımızın kazanacağını biliyoruz, ama farklı kazandırmaya geldik. Elimizden geldiğinden fazla çalışacağımıza sizin huzurunuzda söz veriyoruz" ifadelerini kaydetti. -

YORUMLAR 17
  • Şems 5 yıl önce Şikayet Et
    bunlarin daha bugünler iyi günleri yarınlarını hesaba katmasinlar daha durun siz...
    Cevapla
  • ihsan 5 yıl önce Şikayet Et
    bravo bu pkk sevici kadını fetö cü kadını terk edin allah vatan için
    Cevapla
  • Kahtalı 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah bizlere birlik beraberlik versin inşaallah
    Cevapla
  • Kayseri 5 yıl önce Şikayet Et
    Sirf kadin diye oy veren cahiller var tipki eskiden bizim köyden izmire göcüp chp ye oy vermeyi izmirli olmanin anahtari görenlergibi eskiden bizim köyde chp dinsiz deyip karsi cikan izmire göcüncede izmirli oldumgibisine chp oy verip dinsizlige ortak olan largibi izmirin yerlisi zaten chpye oy vermiyor bu sonradan görenler veriyor
    Cevapla
  • Kaleli Neco 5 yıl önce Şikayet Et
    Peter olun.
    Cevapla
  • Kayseri 5 yıl önce Şikayet Et
    Peter deyil bu rahibe
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bahçesini çapaladı, altın fışkırdı
Dünyada en beğenilen havalimanları! İstanbul Havalimanı da listede yerini aldı...